Arda Güler Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl?

14.08.2023 - 15:50 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 16:02

Real Madrid, dizinden sakatlık yaşayan Arda Güler'in ameliyat olduğunu açıkladı. Milli futbolcunun yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Detaylar...

Arda Güler Ameliyat Oldu! Sağlık Durumu Nasıl?

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminde Los Galacticos' transfer olan Arda Güler, sakatlık geçirdi. Kulübü Real Madrid’in açıklamasına göre Arda Güler bugün ameliyat edildi. İşte detaylar

Sağ dizinden ameliyat oldu

Real Madrid’in açıklamasına göre; Arda Güler sağ dizinden ameliyat edildi. Futbolcunun sağ dizinden artroskopik ameliyat olduğu belirtildi.

Arda Güler sahalara ne zaman dönecek?

Bu sezon Fenerbahçe’den transfer dilen genç futbolcunun en az altı hafta sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyor. 18 yaşındaki futbolcu, yaşının da avantajıyla sahalara beklenenden daha kısa sürede dönebilir. İyileşme hızı, Arda Güler’e bağlı olmasının yanı sıra topla çalışmalara da dört hafta sonra başlaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'i Messi ile kıyasladılar!
Habere Git

Turnuvayı yarıda bıraktı

Arda Güler, ABD’deki turnuvayı yarıda bırakıp Madrid’e dönmüştü. Tedavisi için kontrol edilen futbolcunun ameliyat edilmesine karar verilmişti. Konservatif tedaviyle sakatlığına bir süre çözüm aranan Arda’nın ameliyat edilmesine karar verilmişti.

Kapalı (Artroskopik) diz ameliyatı, dizde hasarlı kıkırdak bulunduğunda yapılan bir işlemdir. Özellikle menisküs ve çapraz bağ yırtıklarında bu ameliyat yöntemi sıklıkla uygulanır.

Courtois Militao'nda da çaprazı koptu

Real Madrid’de şansız sakatlıklar devam ediyor. Kaleci Courtois ve stoper Militao’nun da çapraz bağları koptuğunu açıklayan Madrid ekibi, onların da ilerleyen günlerde bıçak altına gireceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler