Alanyaspor-Fenerbahçe Maçında Arda Güler Süper Lig'de İlk Golünü Attı

Akın Ungan
13.03.2022 - 20:43 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 23:47

Fenerbahçe'de Arda Güler, Mesut Özil'in yerine girdiği Alanyaspor maçında Süper Lig kariyerinin ilk golünü attı. Arda, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu oldu.

Alanyaspor-Fenerbahçe Maçında Arda Güler Süper Lig'de İlk Golünü Attı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, genç yeteneği Arda Güler ile durumu 3-2 yaparak, tekrar öne geçti.

Mesut'un yerine girdi

Fenerbahçe'nin son haftalarda adından en fazla söz ettiren oyuncusu haline gelen Arda Güler, Alanyaspor karşısında maçın 74. dakikasında Mesut Özil'in yerine oyuna dahil oldu. Arda, oyuna girmesinden yalnızca 4 dakika sonra Alanyaspor kalesine Süper Lig kariyerinin ilk golünü gönderdi.

Süper Lig kariyerinin ilk golü

Arda Güler, Fenerbahçe forması ile Süper Lig kariyerinin ilk golünü kaydetti. 17 yaşındaki genç oyuncu, gol sevincini takım arkadaşları ile birlikte kutlarken yedek kulübesine koşarak, Mesut Özil'e sarıldı.

Fenerbahçe tarihine geçti!

Aytemiz Alanyaspor karşısında 78. dakikada gol atan 17 yıl 16 günlük Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu oldu.

İlgini Çekebilir
Arda Güler: "İnşallah bundan sonra gollerime devam ederim"
Habere Git

Arda'dan bir de asist!

Arda Güler, Aytemiz Alanyaspor karşısında maçın 90+4. dakikasında Mergim Berisha'ya bir de asist yaptı. Berisha'nın pasıyla Alanya ceza yayının üzerinde topla buluşan Arda Güler, defansın arkasına sarkan Berisha'ya adrese teslim bir orta yaptı. Berisha, Arda'nın yükselttiği topa kafa vurarak, durumu 5-2'ye getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler