Arda Güler, Golden Boy'da finalistler arasında!

12.10.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 22:05

Real Madrid forması giyen Arda Güler, wilcard ile Golden Boy Ödülü için finale kalan isimler arasında yer aldı. İşte tüm detaylar...

Arda Güler, Golden Boy'da finalistler arasında!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Golden Boy'da finale kaldı. 18 yaşındaki futbolcu, wilcard ile Golden Boy finalistleri arasında yer aldı.

Güler, 25 kişilik finalist listesinde

Tuttosport tarafından verilen Avrupa futbolunun en prestijli ödüllerinden Golden Boy'da finalistler belli oldu. Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler de ödül için belirlenen 25 kişilik finalist listesinde yer aldı.

Wildcard ile seçildi

Golden Boy'un 20 kişilik listesine Tuttosport'un editör ekibi tarafından da 5 kişi dahil ediliyordu. Arda Güler, Avrupa'nın bu prestijli ödülü için wildcard ile finalistler arasına girmeyi başaran 5 isimden biri oldu.

İlgini Çekebilir
İşte Arda Güler'in Real Madrid'le çıkacağı ilk maç!
Habere Git

Peki Golden Boy ödülü ne zaman verilecek?

Golden Boy, Avrupa'nın dört bir yanından 50 gazetecinin oluşturduğu jürinin oylarıyla belirlenecek ve kasım ayında sahibinin açıklanacağı ödül 4 Aralık Pazartesi günü Torino'da sahibine takdim edilecek.

Golden Boy ödülü hakkında

2003 yılından bu yana verilen Golden Boy ödülü, spor yazarları tarafından Avrupa'daki genç oyunculara verilen bir ödül. Ödüle aday olan oyuncular, 21 yaşın altında ve Avrupa'da üst düzey oynamak zorundadır.

Öte yandan İspanya La Liga devlerinden Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı iki şanssız sakatlık sonrası henüz formasına kavuşamayan Arda Güler, sahalara dönüş hazırlığında...

Real Madrid'in paylaşımı gündem oldu

Milli arada kulübünde kalan genç oyuncu, Real Madrid'de antrenmanlarına devam ediyor. Eflatun-beyazlı kulüp de Arda Güler ve Ferland Mendy'nin idmanda çekilmiş bir karesini paylaştı. Bu gönderi, çok sayıda etkileşim aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler