Son Dakika Haberleri | Real Madrid'de Arda Güler Tekrar Sakatlandı

26.09.2023 - 15:35 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 18:45

Real Madrid, Arda Güler'in sol arka adalesinden sakatlandığını açıkladı. Milli oyuncu Arda Güler, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Son Dakika Haberleri | Real Madrid'de Arda Güler Tekrar Sakatlandı

AJANSSPOR - HABER

Sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Arda Güler'in şanssızlığı devam ediyor. Milli oyuncumuz Real Madrid antrenmanı sırasında tekrar sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Arda Güler en az 3 hafta yok!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve İspanyol devinin ABD kampında geçirdiği sakatlık sonrası ameliyat edilen Arda Güler bir kez daha sakatlandı. Real Madrid, Arda Güler'in son antrenmanda sol ön rektus kasında yaralanma tespit edildiğini açıkladı. Marca'nın haberine göre genç yıldız sahalardan 1 ay uzak kalacak.

İşte Real Madrid'in Arda Güler açıklaması

Real Madrid'in internet sitesinden yapılan açıklamada "Oyuncumuz Arda Güler'e Real Madrid Sağlık Hizmetleri tarafından yapılan tetkiklerin ardından sol rektus femoris kasından sakatlık teşhisi konuldu." ifadeleri kullanıldı.

Sezon öncesi sakatlık şansızlığı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak büyük sükse yaratan Arda Güler, eflatun-beyazlıların ABD kampında şanssız bir sakatlı yaşadı. Takımının ABD kampından ayrılarak tedavi için İspanya'ya dönen futbolcu sonrasında ameliyat olmuştu. Rehabilitasyon sürecini atlatan genç yıldız geçtiğimiz hafta takım arkadaşlarıyla antrenmanda yer aldı.

Ancelotti'den Arda Güler müjdesi gelmişti ama...

Carlo Ancelotti konuyla ilgili doğrulama geçerek şu ifadeleri kullandı:

"Arda Güler iyileşti. Las Palmas maçında oynayacak durumda. Maç eksiği var. Fiziksel olarak biraz eksikleri var. Bizim oyun tarzımıza alışması gerekecek. Bu normal. Arda, muhteşem bir yetenek."

Arda Güler, en az 1 ay yok!

Ancelotti'nin yaptığı bu açıklamalardan dakikalar sonra Real Madrid, Arda Güler'in sakatlığı ile sarsıldı. İspanyol basını Arda Güler'in sahalardan en az 1 ay uzak kalacağını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Ancelotti'den Arda Güler müjdesi
Habere Git

Peki sol arka adale sakatlığı nedir?

Arda Güler'in yaşadığı sol arka adale sakatlığı, genellikle sprint türü koşularda, sıçramalarda ve ani hareketlerde ortaya çıkıyor. Özellikle kısa mesafe koşularında maksimal sürate çıkış sürecinde hamstring kas grubunun sakatlandığı görülmekte.

Senin için hazırladığımız haberler