Arda Güler'de büyük hata yapıldı

Akın Ungan
17.11.2023 - 11:22 | Son Güncellenme: 17.11.2023 - 11:29

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlıklardan dolayı forma giyemedi. Eski Real Madrid Kondisyoneri San Martin hata yapıldığını söyledi.

Arda Güler'de büyük hata yapıldı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yeni takımında henüz forma şansı bulamadı. Real ile yaz kampında sakatlanan ve uzun bir tedavi sürecini geride bırakan genç futbolcu, takımla çalışmalara başladıktan sonra da sakatlandı. Real'e geldiği günden bu yana 3'üncü sakatlığını yaşayan Arda, için eski Real Madrid kondisyonerinden bir itiraf geldi.

"Arda Güler'in rakipleri köpek balığı gibi"

Marca'nın haberine göre Real Madrid'te 37 yıl kondisyoner olarak görev yapan Jose Luis San Martin, "Arda teknik açıdan muhteşem. Ancak 1.75 cm boyu ve 69 kilo olduğu ortaya çıktı. Yani akademi seviyesindeki bir oyuncu fiziği vardı. Konu ikili mücadeleye gelince rakipleri köpek balığı gibi olacaktı. Ardından üst üste sakatlıklar yaşadı ve yeni bir süreç başladı" dedi.

"Arda’ya yüklemeler sırasında büyük hatalar yapılmış"

Görevine son verilen doktor Nico Mihic'in Arda Güler'in tedavisinde büyük hatalar yaptığını vurgulayan San Martin, "Mihic, Arda’nın yaşadığı sakatlıklar sonrası görevden alındı. Arda’ya yüklemeler sırasında büyük hatalar yapılmış" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Geri dönüş tarihi yok! Real Madrid'in parolası net...
Habere Git

"Fiziksel eksikliği, güç çalışmasıyla telafi edilmeliydi"

Sözlerine devam eden San Martin, "Güler’in fiziksel eksikliği, alt ve üst vücuttaki kas kütlesini artırmak için kapsamlı bir güç çalışmasıyla telafi edilmeliydi. Bu şekilde iskelet kas sistemi tarafından absorbe edilecekti" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler