Arda Güler'den paylaşım: "Üç yıl önce bugün..."

21.02.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 21.02.2022 - 00:21

Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla kariyerinde ilk kez sahaya Hatayspor maçıyla 11'de çıkan 16 yaşındaki Arda Güler sosyal medya hesabından paylaşım yaptı

Arda Güler'den paylaşım: "Üç yıl önce bugün..."

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe - Hatayspor mücadelesinde sarı-lacivertlilerin 16 yaşındaki futbolcusu ligde Arda Güler ilk kez 11'de şans bulurken maç boyunca sergilediği performans ile beğeni topladı. 

 

Arda'dan sosyal medya paylaşımı

Arda Güler bu akşam oynanan Hatayspor maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Güler "Tam 3 yıl önce bugün Fenerbahçe’min kapısından içeri girmiştim. İlk günden beri hayallerini kurduğum forma ile bugün sahada ilk kez 11’de sahaya çıkmak büyük bir gurur benim için. Hayallerim için çok çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğim" 

Arda Güler "Sen mi vuracaksın abi?"

Arda Güler ilk kez Fenerbahçe formasıyla 11'de başlarken genç futbolcu ilk yarıda kazanılan bir serbest vuruşu kullanmak istedi. Ancak topun başına Serdar Dursun geçti. O sıralar Arda Güler'e çeken kameralar "Sen mi vuracaksın abi?" sözlerini genç futbolcudan duydu. Vuruşu gerçekleştiren Serdar Dursun ise topu kaleci Münir'e nişanladı.

Serdar Dursun'dan yanıt geldi

Arda Güler ile ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Serdar Dursun, "Arda ve Çağtay, mükemmel oynadılar. 'Sakin olun, size yardım edeceğiz' diye onlarla çok konuştuk. İnşallah üstüne koyacaklar. Sahada abilik diye bir şey yoktur. Frikikte sağ ayak daha iyiydi, ondan vurdum. Penaltıda da ilk ben yazılmıştım, o sebeple" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler