Arda Turan, Boca Junior taraftarının hayalini süslüyor

14.05.2020 - 17:57 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 18:01

Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski ile ilgilendiği dedikoduları sebebiyle bir süredir Türkiye'de gündemde yer alan Boca Juniors ile ilgili olarak ortaya koyulan bir haber yine dikkatleri Arjantin ekibinin üzerine topladı.

Arda Turan, Boca Junior taraftarının hayalini süslüyor

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Arjantin'de merkezli yayın yapan TNT Sports, Boca Juniors taraftarının en çok istediği futbolcuları bir araya getirdi. 

Arjantinli futbolseverlerin takımlarında görmek istediği ilk 11'i hazırlayan TV kanalı, kadroda tanıdık isimlere de yer verdi. 

Ortaya koyulan kadroda Başakşehir ile sözleşmesini fesih ettikten sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Arda Turan, kadronun en dikkat çeken ismi olarak göze çarptı.

Boca Juniors taraftarının kadroda görmek istediği isimler arasında halen Süper Lig'de top koşturan isimlerin olması da göze çarpıyor. Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Mauricio Isla ile Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski de hayal edilen ilk 11'e yazılan futbolcular oldu.

Arda Turan,  Mauricio Isla ve Lukas Podolski yanı sıra tanıdık bir isim daha listeye alındı. Bir dönem Galatasaray'ın başarısı için mücadele veren ve şimdilerde Palmeiras formasını terleten Felipe Melo da kadroda kendisine yer buldu.

Boca Juniors taraftarının rüya 11'i: Gianluigi Buffon, Dani Alves, Diego Godín, Mauricio Isla, Arda Turán, Felipe Melo, Lucas Torreira, Lukas Podolski, Cavani, Gignac, Guerrero.

Senin için hazırladığımız haberler