Arda Turan'la ilgili flaş transfer iddiası ve bir açıklama!

05.01.2018 - 19:33 | Son Güncellenme: 05.01.2018 - 19:33

Arda Turan'la ilgili flaş transfer iddiası ve bir açıklama!

Bu transfer döneminde Barcelona’dan ayrılmasına kesin gözüyle Arda Turan için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bu sezon Barcelona ile hiçbir resmi maça çıkmayan Arda için İspanya macerasının sonu gelmek üzere. Son dönemde özellikle Türk medyasında yer alan haberlerde Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’in milli oyuncuyla ilgilendiği yazılsa da İngiltere’den sürpriz bir iddia geldi.

Arda Turan'ın yeni adresi ABD mi olacak?

Daily Mail gazetesinin haberine göre Arda Turan, MLS ekiplerinden Chicago Fire ile görüşme halinde. Barcelona’nın Coutinho, Griezmann ve Yerry Mina gibi transferleri gerçekleştirmek için elindeki 8 oyuncuyla yollarını ayıracağı ve Arda Turan’ın da bu listedeki isimlerden biri olduğu kaydedildi.

Arda için bir ilk olacak!

Bu sezon sadece Türk Milli Takımı’yla 2 maçta forma giyen Arda Turan bu transferle birlikte kariyerinde ilk kez kıta değiştirmiş olacak.

Chicago Fire'da hareketli dönem!

Chicago Fire ile sözleşmesi sona eren Bastian Schweinsteiger’in kulüple görüşme halinde olduğu ve önümüzdeki günlerde yeni bir sözleşme imzalayabileceği iddia ediliyor.

MLS'te sezon mart ayında başlayacak. Chicago Fire'ın ilk lig maçı 10 Mart Cumartesi günü Sporting Kansas City'ye karşı. 

Bülent Uygun birinci ağızdan açıkladı!

Barcelona'dan ayrılması kesinleşen Arda Turan'la ilgili bugüne kadar birçok transfer iddiası ortaya atıldı, birçok haber yapıldı. Son olarak Al Gharafa'nın çiçeği burnunda teknik direktör Bülent Uygun, Arda Turan'ı transfer etmek istediklerini ancak PSG dahil birçok kulübün onunla ilgilendiğini açıkladı. 

İtalya'ya da yazdılar!

Dün İtalyan basınında yer alan haberlerde ise Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un oyuncusunu Milan'a önerdiği iddia edildi. 

Abdullah Avcı, Arda Turan için ne dedi?

Transfer dedikodularının merkezinde yer alan takımlardan biri olan Başakşehir'de de teknik direktör Abdullah Avcı, Arda'ya ilgili şunları söyledi: "Arda, 2003 yılından bu yana ailenin büyük oğlu gibi, birbirimize katkı sağladığımız önemli futbolculardan birisi. Yılbaşından önce beni aradı, yeni yılımı kutladı. Sürekli iletişim halindeyiz. Oğlum sürekli baskı yapıyor, ara konuş diye. Böyle bir şey olursa Arda ve Başakşehir ile ilgili menfaat doğrultusunda bir karar verilir. Ancak şu an böyle bir şey yok. Arda Atletico’ya giderken de Barcelona’ya giderken de hayatındaki birtakım kararlar için fikir alışverişi yapmıştır. Böyle bir şey olsa oturur konuşuruz onula. Arda büyük oyuncu, işine konsantre olduğu zaman çok önemli oyunlar ve senaryolar ortaya koyabilir. Bunu Atletico’da ve Barcelona’da kanıtladı. Hakkında hayırlısı neyse o olsun."

Şenol Güneş'ten Arda Turan yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de dün basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Arda Turan sorusunu şöyle cevaplamıştı: "Benim için 'Arda Turan'ı istemiyor.' şeklinde haberler yapıldı, bu doğru değil Arda Turan kariyer olarak Cenk Tosun'un bile önünde. Benim önüme şu an Arda konusu gelmedi. Yönetim önerirse düşünürüm değerlendiririm."

Ahmet Bulut'tan açıklama geldi.

Öte yandan A Spor'a konuştuğu belirtilen Ahmet Bulut ise, "Çıkan haberler asılsız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler