Ardeşen Gençlik'te tur sevinci

12.02.2018 - 16:01 | Son Güncellenme: 12.02.2018 - 16:01

Hentbolda Kadınlar Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükselen Ardeşen Gençlik'in antrenörü Ali İhsan Tekin, amaçlarının kupayı Ardeşen'e getirmek olduğunu bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, elemeli maçların her zaman risk taşıdığını ve her iki maçın da çok ciddi ele alınması gerektiğini belirtti.

Son 16 turunda Portekiz'in Alavarium Love Tiles takımı karşısında ilk maçta deplasmanda 14 sayı farkla kazanmanın rehavetini camianın yaşamaması için her türlü tedbiri aldıklarını aktaran Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"Disiplinle çalışmalarımızı yaptık ve rehavete kapılmadan kendimizi maça hazırladık. Rehavet düşüncesinin takıma hakim olmasına engel olduk ve ikinci maçı da 12 sayı farkla kazanmayı başardık. Ekibime ve sporcularıma teşekkür ediyorum. Daha önce başardığımız gibi yine Avrupa Challenge Kupası'nda çeyrek finaldeyiz. Bu başarıda herkesin payı büyük. Küçük bir ilçe takımı olarak bunları başarıyor olmak bizim çalışma azmimizi artırıyor."

Tekin, hedeflerinin büyük olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Çeyrek finale yükseldik, mutluyuz ama bu yıl hedefimiz daha üstü. Biz o kupayı Ardeşen'e getirmek istiyoruz. Bu galibiyeti ilçemize, ilimize ve ülkemize armağan ediyorum. Afrin başta olmak üzere terör örgütlerine karşı vatanı savunma mücadelesi veren ve bu uğurda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Üzücü geçirdiğimiz bu dönemde aldığımız bu galibiyet biraz da olsa gülümsememize neden olduysa ne mutlu bize."

Senin için hazırladığımız haberler