Arena'da gergin anlar!

14.03.2015 - 21:11 | Son Güncellenme: 15.03.2015 - 10:05

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir ile yaptığı maçın son anlarında Chedjou ile Başakşehir yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı..

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın uzatma anlarında Kamerunlu savunma oyuncusu Chedjou ile Başakşehir yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı.

90 2. dakikada Galatasaray Başakşehir yedek kulübesi önünden bir taç açışı kazandı. Atış kullanılmak üzereyken Başakşehir yedek kulübesinden sahaya ikinci bir top gönderilince, Chedjou da meşin yuvarlapı sert bir biçimde dışarı yolladı. Daha sonra Kamerunlu oyuncu ile Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yardımcısı Erol Bulut arasında sözlü tartışma yaşandı.

Başakşehir forması giyen Galatasaray'ın eski kalecisi Ufuk Ceylan, araya girerek olayların yatışmasını sağlarken, hakem Bülent Yıldırım Chedjou'ya sarı kart gösterdi.

Soyunma odası koridorunda da devam etti
Chedjou ile Erol Bulut arasındaki gerginlik soyunma odaları koridorunda da devam edenken Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, olayın büyümesini önlediler.

Senin için hazırladığımız haberler