Arıcı'dan flaş hakem açıklaması: "Babalarının sayesinde gelmemiştir"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, "Babalarının sayesinde gelmemiştir" dedi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

TOFAŞ, Jamuni McNeace'i transfer etti

Milli takım kampında ilginç anlar! Güvenlik görevlisi yıldız futbolcuyu tanımadı

Ayağı kırılan futbolcunun ağzındaki yeşil cismin ne olduğu ortaya çıktı

Bursaspor'dan İlhan Depe'ye sözleşme!

Trabzonspor ve Türk futbolunun efsane ismi Hami Mandıralı'nın hayatı çizgin roman olacak
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
2022-2023 sezonu açılışı için Kütahya’nın Emet ilçesindeki törene katılan TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, sert açıklamalarda bulundu.
"Bu onlara son uyarımdır"
bizlere çamur atmasınlar. Bu onlara son uyarımdır. Bundan sonra eleştirimin dozunu daha da artırarak üzerlerine gideceğim. İstanbul’un yaptığı iftar yemeğinde Hakem kardeşlerimizin parasıyla protokole onları oturtanları da uyarıyorum.
"Babalarının sayesinde gelmemiştir"
Her hafta hakemleri eleştiriyorum diye küfre varan derecede hakaretler yağdıran kişileri protokole oturtamazsınız. Buna hakkınız yok. Hakemlik ile ilgili Ankara, İstanbul, İzmir’de babalarının sayesinde bir yerlere gelenlere ahkam kestirtmem! Anadolu’yu ayrı tutuyorum. Anadolu hakemleri kendi mücadeleleriyle bir yerlere gelmişlerdir. Babalarının sayesinde gelmemiştir.

"Biz Anadolu sayesinde buralardayız"
İstanbul, Ankara, İzmir’de babaları sayesinde bir yerlere gelecekler sonra Türk hakemliğine yön verecekler. Yok öyle bir şey. Biz Anadolu sayesinde buralardayız. Anadolu’nun gücüne her zaman inanıyorum. Bu benden sonra da devam edecektir. Bunun mücadelesini hep beraber vereceğiz. 2022-23 yılında hakem, gözlemci ve futbolcu kardeşlerimize ve bütün paydaşlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.