Arjantin basını yazdı! Burak Elmas'ın ilk icraatlarından biri olabilir...

20.06.2021 - 15:28 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 15:33

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Jorman Campuzano, sarı-kırmızılıların gündeminde. Arjantin basını son durumu yazdı. İşte ayrıntılar...

Arjantin basını yazdı! Burak Elmas'ın ilk icraatlarından biri olabilir...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galatasaray'da seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasının ardından Burak Elmas ve ekibi transferde de hareketli bir dönem geçirecek. Sarı-kırmızılıların transfer gündemine birçok isim gelmeye devam ediyor. Arjantin basını, Jorman Campuzano'nun Galatasaray'ın listesinde olduğunu iddia etti. Detaylar haberde...

Galatasaray, Jorman Campuzano'yu transfer etmek istiyor

Arjantin'de yer alan haberlere göre; Galatasaray ile yola devam edecek olan Fatih Terim'in scoutlarının önerdiği 24 yaşındaki Jorman Campuzano konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

Boca Juniors'a 'veda' diyecek

El Intransigente adlı gazetedeki haberde, "Hoşçakal demeye bir adım kaldı: Campuzano, Boca'dan ayrılmak için bavulunu topladı ve beklenmedik bir takıma gidiyor" ifadelerine yer verildi.

Kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyordu

Öte yandan Galatasaray'ın bu transfer karşılığında 3 milyon Euro ödemeyi planladığı öne sürüldü. Jorman Campuzano, Avrupa'da kariyerine devam etmek ve Güney Amerika'da kazandığı paradan daha fazlasını kazanmak istiyor.

Sözleşme durumu ve pozisyonu

Boca Juniors, 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunan futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor. Futbolcu önlibero ve merkez orta sahada oynayabiliyor.

Performansı nasıldı?

Son sezonunda 11 maçta 1 gol atan futbolcu daha önce kariyerine Deportivo Pereira'da başladı. 2015-18 arası burada 73 maçta 1 gol atan Campuzano daha sonra Atletico Nacional'de kiralık oynadı. 2019'dan beri de Boca formasını terletiyor. Oyuncu, Kolombiya Milli Takımı'nda 2 maçta görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler