Arjantin'i sallayan flaş Mauro Icardi iddiası!

10.10.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 09:03

Galatasaray'da son haftalardaki performansıyla eleştiri konusu olan golcü futbolcu Mauro Icardi hakkında ülkesi Arjantin'den flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Arjantin'i sallayan flaş Mauro Icardi iddiası!

Galatasaray'ın üst üste kazandığı iki şampiyonlukta attığı gollerle baş aktörlerden biri olan Mauro Icardi'nin son haftalardaki performansı eleştiri konusu oldu.

31 yaşındaki futbolcunun 1-0 kazanılan Alanyaspor maçının bitiş düdüğünün ardından doğrudan stattan ayrılarak özel uçağıyla yurt dışına çıkması ve uçaktan yaptığı paylaşımlar tepki çekmişti.

Öte yandan yıldız futbolcu ile ilgili ülkesi Arjantin'den flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Arjantin basını, River Plate'in Icardi'nin peşinde olduğunu öne sürdü.

Haber detayında, River Plate yetkililerinin Galatasaray ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu için henüz bir adım atmadıkları ancak tecrübeli golcünün adının kulüpte daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandığı aktarıldı.

31 yaşındaki Icardi'nin Galatasaray'dan River Plate transferinin önündeki en büyük engel ise yüksek bonservis bedeli ve yıllık ücreti olarak gösteriliyor.

Galatasaray'da geride kalan iki sezonunda iki lig ve bir Süper kupa şampiyonluğu yaşayar Arjantinli golcü, bu sezon 10 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler