Fabricio Bustos,'dan Fenerbahçe'ye transfer açıklaması

Orhan Gülek
10.09.2021 - 14:37 | Son Güncellenme: 10.09.2021 - 14:42

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fabricio Bustos'u renklerine bağlayamayan Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu Ocak'ta transfer etmeye çalışacak.

Fabricio Bustos,'dan Fenerbahçe'ye transfer açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Miguel Crespo'ya imza attırdıktan sonra transferin son saatlerinde Fabricio Bustos için bir hamle daha yaptı.

"Yüksek para istemeleri ilginç"

Bu girişimde, 23 yaşındaki sağ bekin, "Sözleşmesi yakında bitecek bir oyuncu için kulübümün bu kadar yüksek para istemeleri ilginç. 3 ay sonra istediğim takımla anlaşabileceğim" sözleri etkili oldu. Ancak Independiente, önceki tekliflerde olduğu gibi son girişime de olumsuz yanıt verince Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi kapandı.

Yönetim şimdiden ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Listenin ilk sırasında da Bustos var. Arjantinli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu nedenle 1 Ocak'tan itibaren istediği takımla görüşme hakkına sahip.

Osayi-Samuel'de izlenen strateji uygulanacak

Fenerbahçe, Bustos için, geçen sezon Osayi-Samuel'de izlediği stratejiyi izleyecek. Kanarya, sözleşmesi bitecek olan Samuel ile anlaştıktan sonra QPR'yi 500 bin Euro'ya ikna etmişti. Şimdi de Bustos ile önümüzdeki sezondan geçerli olacak sözleşme imzalandıktan sonra Independiente'ye düşük bir teklif yapılarak Bustos'u bedava kaybetmemeleri için son bir şans verilecek.

Sezon sonunda bedelsiz olarak gerçekleşecek

Bu kabul edilirse, 23 yaşındaki sağ bek ocak ayından itibaren Çubuklu formayı giyecek. Reddedilirse, transfer sezon sonunda bedelsiz olarak gerçekleşecek.

Fabricio Bustos'un performansı

Alt yapısından yetiştiği Independiente’nin 5 sezondur formasını giyen Fabricio Bustos, 159 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandıran yıldız futbolcu, 15 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler