Arsenal’in yıldızlarına 85 milyon £ !!

06.04.2017 - 14:37 | Son Güncellenme: 06.04.2017 - 14:37

AJANSSPOR - Ligue 1 ekiplerinden  Marsilya FC takımını bu sezon başında satın alan Amerikalı milyarder Frank McCourt transfer döneminde büyük bir sıçrayış yapmak istiyor.

 Fransız medyasından L’Equipe’e göre Fransız ekibi Koscielny ve Giroud’yu 2017 yaz transfer döneminde takıma kazandırmak için 85 milyon £ (GBP) harcamayı planlıyor.

Spor Endüstrisinde daha önceden de tecrübeye sahip olan McCourt 2012 yılında Amerika’da Major League Baseball’da yarışan Los Angels Dodgers takmını 1.5 milyar $ karşılığında satışını gerçekleştirdi. Bu başarısının üzerine Amerikalı milyarderin takımda yapacakları Marsilya taraftarları tarafından merakla bekleniyor.

Şimdiden geçtiğimiz Ocak ayında West Ham’ın yıldızı Dimitri Payet ve Juventus’dan Patrice Evra’yı kadrosuna kazandırarak iki büyük transfer hareketi  yapan Amerikalı iş adamı 2017 yaz transfer döneminde de gündemi meşgul edecek transferlere imza atmak istediği Fransız basını tarafından söylenmekte.

Oliver Giroud  2016 - 2017 sezonunda 21 maçta görev aldı, bu maçlarda 9 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağladı.

Bu performansından dolayı  birçok Arsenal taraftarı 30 yaşındaki Fransız golcünün kırmızı beyazlı takıma katkıları ve  yeteneği konusunda olumlu ve olumsuz düşünce olarak ikiye bölünmüş durumda.

Laurent Koscielny ise bu sezon 27 maçta forma giyerek 2 gol kaydetti.

Ancak tecrübeli defans oyuncusunu kabetmek Arsenal’e büyük bir darbe olur. 31 yaşındaki oyuncu son birkaç sezonda Arsene Wenger’in en istirarlı defans oyuncularından biri oldu ve İngiliz taraftarlar tarafından maç esnasında fiili kaptan olarak gösteriliyor.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler