Arthur Masuaku Resmen Beşiktaş'ta | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.08.2022 - 17:20 | Son Güncellenme: 02.08.2022 - 21:22

Transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Beşiktaş, West Ham United forması giyen sol bek oyuncu Arthur Masuaku ile sözleşme imzaladığını açıkladı.

Arthur Masuaku Resmen Beşiktaş'ta | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United forması giyen sol bek oyuncu Arthur Masuaku ile sözleşme imzalandığını resmen duyurdu.

Arthur Masuaku ile sözleşme imzalandı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Kulübümüz, 2022-23 sezonu transfer çalışmaları kapsamında defans oyuncusu Arthur Masuaku ile sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Arthur Masuaku’ya Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz."

128 maçta 2 gol, 10 asist

2016-2017 sezonunda 7.1 milyon Euro karşılığından Olimpiakos'tan West Ham United'a transfer olan Arthur Masuaku, İngiliz ekibin 128 karşılaşmada forma giyip 2 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon ise 24 maçta saha çıkarken 1 gol ve 1 asist kaydetti.


Kulübüyle 2024 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Masuaku'nun güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

"Hücuma çıkmayı ve takımıma katkı vermeyi seviyorum"

İmza sonrası kulüp sitesine konuşan Masuaku, "Teknik direktörümüz bana nerede ihtiyaç duyarsa orada oynayabilirim. Ancak şunu söyleyebilirim ki kendimi sol bekte oynarken daha rahat hissediyorum. Üçlü savunmanın sol kanat bekindeyken de aynı şekilde. Çünkü hücuma çıkmayı ve takımıma katkı vermeyi seviyorum. Beşiktaş'ta önemli bir rol oynamak istiyorum. Çok büyük bir takım ve çok güzel bir ülkedeyim. Bu büyüklükte bir takıma geldiğinizde, burada uzun yıllar kalmak istersiniz. Benim planım da bu şekilde" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler