Arzu Özyiğit: "Liglerin tescilini saygıyla karşılıyoruz"

15.05.2020 - 17:29 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 17:29

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı Menajeri Arzu Özyiğit, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tescil edilmesini saygıyla karşılaşdıklarını söyledi.

Toplantıya bağlanan Arzu Özyiğit, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin tescil edildiğini hatırlatarak, "Dünyada pandemi sürecinin hala devam etmesinden kaynaklı olarak Türkiye Basketbol Federasyonu ligi sonlandırma ve olduğu gibi tescil etme kararı aldı. Bu karar sonrasında ligi 1. sırada tamamlamış olarak tescil edildik. Kulüp politikasında benimsenen insan sağlığının öncelikli olması sebebiyle bu kararları saygıyla karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Voleybol Şubesi İdari Menajeri Abdullah Paşaoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonunun ligleri normal sezon sıralamasına göre tescil ettiğini ifade ederek, sarı-lacivertli erkek ve kadın voleybol takımlarının gelecek sezon Türkiye'yi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğini belirtti.

Sarı-lacivertli kulüpte faaliyet gösteren diğer branşların idarecileri de toplantıya bağlanarak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi İlhan Aydın Erbul ise koronavirüs nedeniyle bir araya gelemedikleri için rapor hazırlayamadıklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler