Galatasaray'dan İkinci Haji Wright Hamlesi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.02.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 09:56

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Antalyaspor'dan Haji Wright ve Liverpool'dan Naby Keita'yı kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Galatasaray'dan İkinci Haji Wright Hamlesi | Transfer Haberleri

Dün hazırlık maçında Alanyaspor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright ve Liverpool'da oynayan Naby Keita ile ilgileniyor.

Gomis'in yerine Wright

Fanatik'te yer alan habere göre; Cim Bom'dan ikinci Haji Wright hamlesi... Takımdaki birkaç pozisyon için çok sayıda isimle görüşen Sarı-Kırmızılılar, şimdi de forvet takviyesi doğrultusunda düğmeye bastı. Özellikle 37 yaşındaki santrfor Bafetimbi Gomis'in Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçındaki dağınık görüntüsü, Galatasaray'da golcü transferini yeniden gündeme getirdi. 

Şampiyonluk yarışında Icardi'yi rekabetten uzak bırakmak istemeyen Sarı-Kırmızılılar'ın listesindeki ilk sırada ise Haji Wright var. ABD'li golcüyle daha önce de temasa geçen Galatasaray, Antalyaspor ile bonservis konusunda anlaşmayı başaramamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı
Habere Git

Galatasaray'ı istiyor

Galatasaray'la birlikte diğer Türk devlerinin de gündemine gelen 24 yaşındaki santrfora 10 milyon Euro fiyat biçen Antalyaspor, bu defa anlaşmaya daha yakın görünüyor. Sarı-Kırmızılı kulüp son görüşmede 5 milyon Euro seviyesine kadar çıkmış ama teklifi kabul edilmemişti. 

Cim Bom'da bu rakamın daha fazla artırılması düşünülmüyor. Ancak sakatlığı sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan Wright'ın, büyük takımlara transfer olmak için Antalyaspor'dan izin istemesi, Galatasaray'ın işini kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Yusuf ve Emre takası

Sarı-Kırmızılı yönetim, Haji Wright'ın bonservisini 3.5 ile 5 milyon Euro bandında bir rakam karşılığında almanın hesapları içinde. Eğer görüşmeler somut bir zemine oturursa, Galatasaray'dan bir iki oyuncunun Antalya'ya kiralık verilmesi de gündeme gelecek. Yusuf Demir ve Emre Taşdemir gibi fazla forma şansı bulamayan oyuncuların Antalya'ya önerilmesi düşünülüyor. Bu sezon 16 lig maçında 9 kez fileleri havalandıran Wright'ı, Avrupa kulüpleri de yakından takip ediyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fernando Muslera sevinci
Habere Git

Naby Keita'dan yeşil ışık

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Naby Keita'da flaş gelişme... Sezon sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki Gineli orta saha oyuncusunun, Cim Bom'a yeşil ışık yaktığı öğrenildi.

Liverpool'un yeni sezon planları arasında yer almıyor

Bu sezon sakatlık sebebiyle İngiltere'de ligin ilk bölümünü kaçıran, ancak son haftalarda hocası Klopp'un hamle oyuncusu olarak kullandığı tecrübeli futbolcu, Liverpool'un yeni sezon planları arasında yer almıyor.

Cimbom transferden umutlu

Türkiye'ye transfer olmaya sıcak bakan Keita ile kontrat detaylarını görüşmeye hazırlanan Sarı Kırmızılılar bu transferden bir hayli umutlu. Galatasaray Yönetimi, 31 Mayıs'a kadar Keita da dahil olmak üzere tüm transfer operasyonunu tamamlamayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Enes Ünal'ın müthiş golü Getafe'ye yetmedi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler