Galatasaray, Sacha Boey'in Yerine Gelecek İsmi Belirledi | Transfer Haberleri

17.04.2023 - 10:08 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 10:20

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, yıldız oyuncu Sacha Boey'in takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncuyu belirledi.

Galatasaray, Sacha Boey'in Yerine Gelecek İsmi Belirledi | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak lider Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı takım, bu sezon göstermiş olduğu performansla birçok Avrupa takımının transfer listesine giren Sacha Boey'in gelecek sezon takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek oyuncu için arayışlarını sürdürüyor.

Galatasaray, Falaye Sacko ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Fransa Ligi ekiplerinden Montpellier takımında kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Portekiz kulübü Vitória Guimarães'te olan Falaye Sacko hakkında bilgi aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da yeni teknik direktör belli oluyor! İmza an meselesi...
Habere Git

Birçok Avrupa takımı peşinde

Galatasaray'ın dışında Celta Vigo, Paris Saint-Germain ve birçok Avrupa takımının 27 yaşındaki Malili sağ bek oyuncuyu yakından izlediği öğrenildi.

"Pes etmeyen bir oyuncuyum"

Montpellier'e transfer olduğu dönemde bir açıklama yapan Falaye Sacko, "Ben asla pes etmeyen bir oyuncuyum ve hak eden kulüp için her şeyimi veririm. Amacım mümkün olduğunca çok asist yapmak. Ayrıca gol de atmak istiyorum. Ama önemli olan takımın sezon sonunda ayakta kalması" dedi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Sacko, bu sezon forma giydiği 29 maçta 3 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE
Habere Git

2017 yılından bu yana Mali Milli Takımı'nın da formasını terleten Sacko, görev aldığı 31 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler