Aslan oluyor!

23.06.2016 - 08:51 | Son Güncellenme: 23.06.2016 - 08:51

Transferde hareketlenen Galatasaray Serdar Aziz’in ardından bir ismi daha bitirmeye yaklaştı.

Cimbom'un Akhisar Bld.'ye resmi teklifini ilettiği belirtildi. Rodallega da Galatasaray'a gelmek için can atıyor. Akhisar Bld. 3 milyondan 2.5 milyon euro'ya kadar indi. Cimbom ise oyuncunun ödeyebileceği 1.7 milyon euro'ya işi bitirmek için uğraşıyor

Galatasaray transferde tam anlamıyla gaza bastı. Kötü geçen sezonun ardından takımı yeni isimlerle güçlendirmeye çalışan yönetim ilk olarak Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz'i almıştı. Savunmanın ardından gözler hücum hattına yapılacak takviyeye çevrilmişken, Cimbom'un hedefi belli oldu: Hugo Rodallega... Akhisar Beledispor kulübü, Galatasaray'ın fiyat sorması üzerine kapıyı 3 milyon euro'dan açmıştı. Son görüşmelerde 2.5'a kadar düştü. Ancak sarı-kırmızılı ekip bu rakama da sıcak bakmıyor. Çünkü Kolombiyalı futbolcunun sözleşmesinde "30 Haziran'a kadar 1.7 milyon euro öderse serbest kalır" maddesi var.

1.8 milyon euro
Rodallega işin kendine düşen kısmını hallederse G.Saray'ın işi kolaylaşacak. Çünkü Aslan, Rodallega ile 2 1 yıllık sözleşme için el sıkıştı. 31 yaşındaki oyuncuya ödenecek rakamın yıllık 1.8 milyon euro olacağı öğrenildi. Kolombiyalı forvet de kariyerinin sonlarına yaklaşmışken Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak için can atıyor. Rodallega görüşmelerin bir an önce olumlu tamamlanmasını bekliyor.

Fotomaç

Senin için hazırladığımız haberler