Aslan'a Onyekuru ve DeAndre Yedlin'den sevindirici haber!

29.04.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 16:41

En son Galatasaray - Karagümrük maçında sakatlanıp 28. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan DeAndre Yedlin ve uyluk gerilmesi şikayetiyle yeşil sahalardan uzak kalan Onyekuru'dan müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

Aslan'a Onyekuru ve DeAndre Yedlin'den sevindirici haber!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın ara transfer döneminde İngiliz takımı Newcastle United'dan kiraladığı DeAndre Yedlin, 19 günlük sakatlığın ardından tekrar takımla birlikte çalışmalara başladı. 19 günlük süreçte 5 resmi maçta forma giyemeyen Yedlin, yeşil çime çıktı. Bir güzel haberde 9 günde 3 resmi maç kaçıran Henry Onyekuru'dan geldi. 

Galatasaray'ın günlük antrenman raporu: Pas, şut ve yenilenme koşusu

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas ve şut çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Onyekuru'dan sevindirici haber...

Henry Onyekuru ise kondisyonerler eşliğinde saha çalışmalarına başladı. Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler