Galatasaray, Uruguaylı Sol Bek Gaston Silva'yı Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
03.03.2023 - 09:51 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 15:22

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Meksika Ligi'nde Puebla forması giyen sol bek oyuncu Gaston Silva'yı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Uruguaylı Sol Bek Gaston Silva'yı Transfer Listesine Aldı

Ara transfer döneminde Hatayspor'dan Sam Adekugbe, Sassuolo'dan Kaan Ayhan ve Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, sol bek bölgesi için de harekete geçti.

Galatasaray'da büyük hareketlilik

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig lideri ve transfer şampiyonu Galatasaray'da büyük hareketlilik yaşanıyor. Sezon başından beri yıldız oyuncuları kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Sol bek Gaston Silva gündeme geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Meksika temsilcisi Puebla'da forma giyen 28 yaşındaki Uruguaylı sol bek oyuncusu Gaston Silva'yı yeni sezon için kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi müjdesi! F.Bahçe maçında...
Habere Git

İtalyan basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, 30 Haziran 2023'e kadar kontratı bulunan futbolcu ile yakından ilgileniyor. 

Sözleşme 3 yıl

Sarı-Kırmızılılar'da Fernando Muslera ve Lucas Torreira'nın da vatandaşı olan futbolcuya Galatasaray'ın 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planladığı öne sürülüyor.

27 maçta 34 gole katkı verdi

Bu sezon 27 maçta 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Uruguayalı futbolcu daha önce Torino, Granada, Huesca ve Cartagena formaları giyerken, Arjantin'de ise Independiente ile Copa Sudamericana'yı kazanmıştı. 

İlgini Çekebilir
Celta Vigo'nun teklifleri reddedildi! Sözleşmesi uzatıldı
Habere Git

Hatırlanacağı üzere Galatasaray bu bölge için son olarak Hatayspor'da oynayan Sam Adekugbe'yi transfer etmişti. Cimbom, Hatayspor'dan transfer ettiği Kanadalı kanat oyuncusuyla sahada 1 yabancı oyuncu fazladan oynatabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler