Galatasaray'da 8 Oyuncu Alanyaspor Maçı Kamp Kadrosuna Alınmadı

İsa Kethüda
16.01.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 17:22

Galatasaray haberleri... Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Detaylar.

Galatasaray'da 8 Oyuncu Alanyaspor Maçı Kamp Kadrosuna Alınmadı

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın Corendon Alanyaspor'a konuk olacak Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray'da 8 oyuncu Alanya maçında yok

Kırbıyık Holding Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak müsabaka için bugün Alanya'ya gidecek sarı-kırmızılı kafileye Fernando Muslera, Sacha Boey, Sergio Oliveira, Juan Mata, Yusuf Demir ve Haris Seferovic'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Mathias Ross ile Kazımcan Karataş alınmadı.

Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus taraftarı duydu... Arda Güler gerçekleri
Habere Git

Leo Dubois, Patrick van Aanholt, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Milot Rashica, Okan Kocuk, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Jankat Yılmaz, Barış Alper Yılmaz, Baran Aksaka, Hamza Akman, Metehan Baltacı, Mauro Icardi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, tek maç eleme usulüne göre yapılacak Alanyaspor mücadelesini kazanarak Türkiye Kupası'nda da yoluna devam etmek istiyor.

Geçen sezon Süper Lig'i 13. bitirdiği için kupaya 3. turdan başlayan Galatasaray, ilk olarak TFF 2. Lig ekibi GMG Kastamonuspor ile karşılaştı. Rakibini 7-0'lık skorla eleyen sarı-kırmızılılar, 4. turda ise TFF 3. Lig temsilcisi Yeşilyurt DÇ Ofspor'u 2-1'le geçti.

İlgini Çekebilir
Şok ayrılık! İlhan Palut görevden alındı
Habere Git

Beşinci turda Spor Toto 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü ile eşleşen sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı 1-0 kazanarak son 16 turuna yükseldi.

Galatasaray ile Alanyaspor arasında Süper Lig'de yapılan maç, 2-2 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Galatasaray resmi müsabakalarda 12 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, oynadığı son 12 resmi maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'a karşı yaşayan sarı-kırmızılı ekip, ardından ligde 9, kupada 3 maça çıktı.

Ligde söz konusu karşılaşmalarda 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Okan Buruk'un öğrencileri, kupadaki 3 maçı da kazandı. Bu müsabakalarda 36 gol atan Galatasaray, kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

Alanyaspor-Galatasaray maçı yarın A Spor'da

Alanyaspor ile Galatasaray arasındaki Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması yarın saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı A Spor naklen yayınlayacak. Öte yandan karşılaşmanın hakemi de Volkan Bayarslan oldu.

Senin için hazırladığımız haberler