Galatasaray, Emirhan Kayar İle 2026 Yılına Kadar Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.01.2023 - 16:22 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 16:43

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Akademi futbolcularından Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı. Detaylar.

Galatasaray, Emirhan Kayar İle 2026 Yılına Kadar Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Akademi futbolcularından Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

Emirhan Kayar imzayı attı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Akademi futbolcumuz Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Bu sezonki performansı

Futbola sarı-kırmızılı takımın altyapısında başlayan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 18 karşılaşmada 3 gol ve 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Jesus'un hayali Brezilya!
Habere Git

Dursun Özbek: "İnşallah Galatasaray'a büyük hizmetler verecek"

İmza töreninde konuşan Galatasaray SK Başkanı Dursun Özbek, "Bugün imza törenini yaptık. Emirhan'lar biizm geleceğimiz. Onlar Galatasaray'ın çimentosu. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde de... Yaşı daha çok genç, inşallah Galatasaray'a büyük hizmetler verecek. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Sabırla Galatasaray'a hizmet etmeye devam etsin. Galatasaray'ın geleceği onlar. Biz de Galatasaray'ın geleceğini kuruyoruz. Allah kendisine sakatlık vermesin, başarılı olmasını diliyorum.

Kariyerinde inşallah Galatasaray'da sürdürsün. Kariyerinde önümüzdeki senelerde gelişmeler olursa biz daima Emirhan'ın yanındayız. Onun Avrupa çapında, dünya çapında başarılı olması içinde Galatasaray kulübü olacak biz elimizden geleni yapacağız. Ama önce Galatasaray'a hizmet edecek, hizmetinin sonrasında da Galatasaray kulübü onu kariyeriyle ilgili her türlü çalışmayı yapacaktır. İnşallah sağlıklı bir şekilde Galatasaray'a hizmet eder" dedi.

Emirhan Kayar: "Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum"

Emirhan Kayar ise, "Çok mutluyum. Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum. Burada oynamaya devam ettikçe elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah iyi olacak benim için. Herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Oynadığı kulüplerdeki performansı
Galatasaray SK U19: 28 maç, 6 gol, 5 asist
Galatasaray SK UEFA U19: 4 maç, 2 asist
Galatasaray SK Rezerv: 3 maç, 1 gol, 1 asist
İlgini Çekebilir
Aslan'ın Amir için yaptığı son teklif ortaya çıktı!
Habere Git
Müsabakaya göre performansı
U19 Süper Lig: 28 maç, 6 gol, 5 asist
Rezerv Lig: 3 maç, 1 gol, 1 asist
Milli maç kariyeri
Türkiye U18: 7 maç, 1 gol
Türkiye U17: 13 maç, 2 gol
Türkiye U15: 1 maç
Senin için hazırladığımız haberler