Bafetimbi Gomis, İstanbul'a Geldi | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
01.02.2022 - 18:23 | Son Güncellenme: 01.02.2022 - 18:40

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Bafetimbi Gomis, İstanbul'a geldi. İşte detaylar...

Bafetimbi Gomis, İstanbul'a Geldi | Galatasaray Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı kulüple yeniden sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

"Aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul'a geliyorum"

36 yaşındaki oyuncunun İstanbul'a geleceğini gün içerisinde Ajansspor'dan duyurmuştuk. Oyuncu da sosyal medya hesabından, "Benim için değerli olan insanların yanında olmak ve bir aslan olarak görevimi yapmak için İstanbul'a geliyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

"Galatasaray, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulübü"

Golcü oyuncu İstanbul Havalimanına indirdikten sonra GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, "Galatasaray benim ailem, buraya döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kulübü ve burada güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Gomis, Galatasaray'dan ne kadar kazanacak?

Bilindiği üzere, sarı-kırmızılı takım 36 yaşındaki Gomis ile 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık anlaşmaya varmıştı. Tecrübeli futbolcu 1,5 yıllık sözleşmenin tamamlanması halinde Galatasaray'dan 2 milyon 250 bin Euro alacak.

Hem şampiyonluk hem gol krallığı yaşadı

Galatasaray'a 2017 yazında transfer olan Fransız futbolcu, sarı-kırmızılı takımda 2017-2018 sezonunda 33 maçta 29 gol atarak gol kralı oldu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a müjde! TFF'den 'Pulgar Kanunu'
Habere Git

Gollerinin yanı sıra 6 asistle söz konusu dönemde kazanılan şampiyonlukta en çok katkı veren isimlerden biri olan golcü futbolcu, daha sonrasında Al Hilal'in yolunu tuttu.

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes'in teknik direktörü isyan etti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler