Aslı Turanlı'ya Sergen Yalçın sevgilisi soruldu!

İsa Kethüda
26.05.2021 - 20:36 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 20:39

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ı şampiyon yapan teknik direktör Sergen Yalçın'ın eski sevgilisi Aslı Turanlı'dan bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Aslı Turanlı'ya Sergen Yalçın sevgilisi soruldu!

Beşikteş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın eskis evgilisi Aslı Turanlı, Yalçın'ın 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'yla aşk yaşaması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Süper Lig şampiyonu Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Sergen Yalçın, taktiksel anlamda ortaya koyduğu başarılarının yanı sıra aşk hayatıyla da konuşuluyor.

Aslı Turanlı'dan Lisaveti açıklaması

Yalçın'ın 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'yla aşk yaşaması, magazin gündemine bomba gibi düşerken, genç teknik adamın eski sevgilisi Aslı Turanlı'dan ikilinin aşklarına dair yorum geldi.

"Kıymetli bir arkadaşım"

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Turanlı'ya Sergen Yalçın'ın yeni aşkı Lisaveti Karibskaya soruldu. Klasik bir cevap veren Turanlı, "Sergen Yalçın benim kıymetli bir arkadaşım. Özel hayatıyla ilgili bir bilgim yok ama mutlu olmasını isterim. Bir Beşiktaş taraftarı olarak bunu tüm içtenliğimle söylüyorum" dedikten sonra gülümsedi.

Senin için hazırladığımız haberler