Assassin's Creed Valhalla tanıtımı nereden izleyebilirim? Video İzle

30.04.2020 - 01:10 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 01:14

Assassin's Creed Valhalla nedir, yen isim ne oldu, hikayesi ne olacak, fragman izle, yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak, nereden yayınlanacak, Türkiye fragmanı izle, altyazı izle, Türkçe dublaj izle, fragman mı yayınlanıyor, yeni sezon ne zaman, oyun sezonu başladı mı, Assassin's Creed Odyssey ne zaman yayınlanacak, Ubisoft açıklama yaptı mı, satın al, bedava indir, ücretsiz indir ve daha fazlası detaylar haberimizde...

Assassin's Creed Valhalla tanıtımı nereden izleyebilirim? Video İzle

İlk oyunu 2007 yılında satışa sunulan seri ile birçok dönemine gitmiş ve birçok önemli olaya tanık ettiğimiz Assassin's Creed yeni hikayesi ile karşımıza çıkıyor. Tanıtım videosu yayınlanıyor.. Detaylar haberimizde..

shiftdelete haberine göre, Yıllardan beri oyun dünyasının nabzını tutan Assassin’s Creed, aksiyon ve macera dolu senaryoları ile oyuncuları uykusuz bırakmayı başardı. Seriye imzasını atan Ubisoft, Valhalla isimli yeni projesini farklı bir yol ile duyurdu.

Serinin yeni üyesi için görseller hazırlayan “BossLogic”, izleyicilere geçmiş Assassin’s Creed oyunlarından tanıdığımız Ezio’yu hatırlatan müzikler dinletti. Bu detay, izleyicilerin daha çok heyecanlanmasını sağladı.

Yeni oyunda İskandinavya bölgesinde vakit geçireceğiz. İskandinavya teması, Vikingliler aracılığı ile işlenecek.Vikinglilerin uzun teknelelerine, Orta Çağ kalelerine ve yakın dövüşlere tanıklık edeceğiz. Yeni suikastçımıza milattan sonra 793 ile 1066 yılları arasında kalan bir dönemde eşlik edeceğiz.  Ubisoft açıklamasına göre, 30 Nisan 18:00'da fragman yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler