Astana'dan Atletico'ya sürpriz!

03.11.2015 - 18:46 | Son Güncellenme: 03.11.2015 - 18:52

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 4. maçında Astana'ya konuk olan Atletico Madrid, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı..

Astana 0 - 0 Atletico Madrid

AJANSSPOR - Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 3 maç sonunda 6 puan toplayan Atletico Madrid, Kazakistan temsilcisi Astana'ya 4. haftada konuk oldu.

Gruptaki tek puanını Galatasaray'dan alan Astana, mücadeleye; Eric; Ilic, Postnikov, Anicic, Shomko; Dzholchiyev, Cañas, Maksimovic, Kethevoama; Kabananga, Muzhikov 11'i ile başladı.

Atletico Madrid ise sahada; Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira; Saúl, Tiago, Gabi, Koke; Griezmann, Torres 11'i ile yer aldı.

Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikasında Koke'nin kullandığı serbest vuruşta, top üst direğe çarpıp dışarı giderken; taraflar da soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıda baskısını artıran Atletico Madrid, 74. dakikada Griezmann ile önemli fırsatı değerlendiremezken; 77. dakikada da Gimenez'in kafa vuruşunda kaleci Eric'i geçemedi.

Kalan bölümde çabalar sonucu değiştirmedi ve mücadele golsüz sona erdi. Gruptaki ilk beraberliğini alan Atletico Madrid, puanını 7'ye çıkardı. Galatasaray'ın ardından Atletico'dan da puan alan ancak henüz galibiyetle tanışamayan Astana ise puanını 2 yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler