Astrolog Meral Güven'in Beşiktaş tahmini tuttu! Fenerbahçe şampiyonluğu...

Cem Ergün
23.05.2024 - 23:36 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 00:25

Astrolog Meral Güven'in, sezon başında dile getirdiği Ziraat Türkiye Kupası tahmini tuttu. Güven, aynı gün Süper Lig şampiyonluğunda ise Fenerbahçe ile ilgili iddialı sözler kullanmıştı.

Astrolog Meral Güven'in Beşiktaş tahmini tuttu! Fenerbahçe şampiyonluğu...

AJANSSPOR HABER

Ünlü Astrolog Meral Güven, 12 Ağustos 2023 tarihinde yaptığı açıklamalarda, Beşiktaş'ın bu sezon Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayacağını dile getirmişti. Kupa finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup etmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, bu iddiayı aylar sonra gerçeğe dönüştürdü.

Güven, aynı videosunda ise Süper Lig şampiyonluğu için çok konuşulacak iddialarda bulunmuştu. İşte Astrolog Meral Güven'in çarpıcı açıklamaları...

Kupa kazananını doğru bildi

Astrolog Meral Güven, Yeni Açık'a yaptığı açıklamalarda, "2023-2024 sezonunda Türkiye Kupası'nı almaya yakın takım hangisi?" sorusu üzerine şu yanıtı vermişti: "Türkiye Kupası'nı kazanmaya Beşiktaş daha yakın"

Fenerbahçe 7 yıl üst üste...

Güven, 2023-2024 sezonunda Süper Lig şampiyonunun kim olacağını ise şu sözlerle açıkladı: "Fenerbahçe, 2023-24 sezonunun şampiyonluğuna daha yakın. İki yıl üst üste Fenerbahçe şampiyon olacak. İki yılın ardından küçük bir mola verecek ve 7 yıl üst üste şampiyon olacak."

Nefes kesen yarışta son haftaya girildi

Öte yandan Süper Lig'de nefes kesen şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Galatasaray'ı mağlup eden Fenerbahçe, puan farkını 3'e indirdi ve şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı.

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise sahasında İstanbulspor'u ağırlayacak. 

Şampiyonluk ihtimalleri

Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda rakibinden puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-Lacivertliler ise şampiyonluk için sahasında İstanbulspor'u yenip, ezeli rakibinin Konya'da mağlup olmasını bekleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler