Ata Demirer'den Adana Demirspor Paylaşımı

10.02.2022 - 09:08 | Son Güncellenme: 10.02.2022 - 10:54

Ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabı Twitter'dan Adana Demirspor ile ilgili paylaşım yaptı. Mavi Şimşekler'den Demirer'e cevap geldi. Detaylar haberimizde...

Ata Demirer'den Adana Demirspor Paylaşımı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor, kadrosuna kattığı yıldız isimlerle yaz ve kış transfer döneminde manşetleri süsledi.

Mavi Şimşekler, Montella ile çıkışa geçti

Samet Aybaba ile sezona başlayan Mavi Şimşekler'de, 4. haftada Aybaba'nın ayrılığı sonrasında göreve Vincenzo Montella'yı getirildi. Montella yönetiminde 21 maçta 36 puan toplayan mavi lacivertliler Süper Lig'in 24. haftası itibariyle 40 puanla 3. sıraya yerleşti.

Ata Demirer'den paylaşım geldi

İtalyan teknik adamın oynattığı futbol ve kadrosundaki Mario Balotelli, Yunus Akgün, Matias Vargas ve Stambouli gibi yıldız isimlerin performanslarıyla beğeni toplayan Adana Demirspor'a bir övgü de ünlü komedyen Ata Demirer'den geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Demirer, "Ligin en heyecan veren takımı Adana Demirspor  net  " ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor'dan Demirer'e cevap geldi

Adana Demirspor Kulübü resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Ata Demirer,En yakın zamanda bu heyecanı yaşamak üzere sizi Adana'ya davet ediyoruz. Coşku ve mutluluğumuza ortak olmanız dileğiyle..."

Senin için hazırladığımız haberler