Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu?

02.01.2020 - 20:06 | Son Güncellenme: 02.01.2020 - 20:06

Başrolünde Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Netflix dizisi Atiye en çok izlenenlerde ilk sıraya yerleşti. Ardından herkes Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorusunu sordu. Peki Atiye 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu, ne zaman? İşte Atiye 2. sezon yayın tarihi | Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularınızın cevabı

Netflix'in orjinal dizisi Atiye ilk sezonu ile ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan dizi ardından herkes Atiye 2. sezon yayın tarihi | Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularını sordu. Peki Atiye 2. sezon yayın tarihi | Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Atiye 2. sezon yayın tarihi | Atiye yeni sezon ne zaman yayınlanacak, yeni sezon tarihi belli oldu mu? sorularınızın cevabı

Atiye 2. sezon yayın tarihi
Atiye dizisinin 2. sezon ne zaman sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Atiye yeni sezon tarihi duyurulduğunda haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Atiye oyuncuları kimler?

Beren Saat
Mehmet Günsür
Metin Akdülger
Tim Seyfi
Başak Köklükaya
Meral Çetinkaya
Civan Canova
Hazal Türesan
Cezmi Baskın
Melisa Şenolsun

Atiye nerede çekiliyor?

Atiye dizisinde çekim yerleri oldukça dikkat çekiyor. Şehirden uzak dağ tepelerinde yaşanan sahneler, zaman zaman mağara içlerinde de çekiliyor. Atiye sahneleri böyle oldukça izleyenler, Atiye nerede çekiliyor sorusunu yöneltiyor.

Atiye dizisinin çekimleri Göbeklitepe'de gerçekleştirilmektedir.

Göbeklitepe nerede?

Şanlıurfa il merkezinin yaklaşık olarak 22 km kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında yer alan dünyanın bilinen en eski kült yapılar topluluğudur. Bu yapıların ortak özelliği, T biçimindeki 10-12 dikilitaş yuvarlak planda dizilmiş, araları taş duvarla örülmüştür.

Senin için hazırladığımız haberler