Mersin ve Bursa'da Spor Toto Kulüpler Arası Atmalar Ligi heyecanı

18.01.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 18.01.2018 - 15:55

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Kulüpler Arası Atmalar Ligi, Mersin ve Bursa'da yapılacak iki organizasyonla düzenlenecek. Organizasyonda bir sporcu, bir kademede en fazla bir branşta boy gösterebilecek.

Mersin ve Bursa’da heyecan

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ligin ilk kademe müsabakaları Mersin'deki Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası, finali ise Bursa'daki Nurullah İvak Atmalar Kupası ile gerçekleştirilecek.

Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası, 17-18 Şubat'ta Mersin'deki Nevin Yanıt Atletizm Sahası'nda, Nurullah İvak Atmalar Kupası ise 21-22 Nisan'da Bursa'daki Olimpik Atletizm Sahası'nda organize edilecek.

En fazla bir branş

Büyükler, gençler, yıldızlar ve 16 yaş altı kategorilerindeki müsabakalar, gülle, disk, çekiç ve cirit atma branşlarında yapılacak. İlk kademeye katılmayan kulüpler, final yarışmalarına alınmayacak. Bir sporcu bir kademede en fazla bir branşta yarışabilecek.

Dereceye girenlere yaş ve kategorisine göre 200 ile 2 bin lira arasında değişen para ödülü dağıtılacak. Ayrıca, büyükler kategorisinde kırılan rekorlara 2 biner lira ödül verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler