Avcı: İkinci yarı hiçbir anı düzgün oynayamadık

21.08.2018 - 00:17 | Son Güncellenme: 21.08.2018 - 03:17

Spor Toto Süper Lig'de 2. haftanın son maçında Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı Kasımpaşa, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve ligde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı. Maç sonu Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 2. haftanın son maçında Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı Kasımpaşa, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve ligde oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı.

Maç sonu Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 "Ne olursa olsun taktik disiplinin dışına çıkamazsın"

"Görüntüleri gördüğümde pozisyonun gol olduğunu gördüm. Oyun istediğim gibi gitti. Perşembe günü yorulmamız bir yere kadar ama oyunun ikinci yarısı kontrol oyunu, sabırla oynamak bizim için önemliydi. Tam tersi biz ikinci yarı başlarken çok pas hatası yaptık. Geçiş oyununa döndük. Bizim gibi tecrübeli bir takım anları doğru oynamalı. Ne olursa olsun taktik disiplinin dışına çıkamazsın.

"İkinci yarı hiçbir anı düzgün oynayamadık"

Biz ne kadar topa sahip olsaydık o kadar pozisyon üretebilirdik. İkinci yarı hiçbir anı düzgün oynayamadık. Dramatik bir şekilde kaybettik. Bize yakışmadı. Futbolun doğrularına sadık kalmak gerekiyor. İkinci yarı özellikle hiç hoşuma gitmedi. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bu perde bizim için hoş kapanmadı."

"O topun oraya gelmemesi gerekiyordu"

"Takım üzerinden konuşuyorum, oyuncu üzerinden konuşmak istemiyorum. Mert'in pozisyonunda o topun oraya gelmemesi gerekiyordu."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler