Avcı onay verdi, işte Trabzonspor'un yeni transferi

11.12.2020 - 15:00 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 15:05

Son dakika Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, son olarak Çin Ligi takımlarından JS Suning'de forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili takımda teknik direktör Abdullah Avcı'nın Ramires transferine onay verdiği ve işin imzaya kaldığı belirtildi. Peki Ramires kimdir, hangi takımlarda forma giydi, kaç gol attı? İşte detaylar...

Avcı onay verdi, işte Trabzonspor'un yeni transferi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, son olarak Çin Ligi ekiplerinden JS Suning takımında forma giyen ve şu an serbest statüde yer alan eski Chelsea oyuncusu Ramires ile görüşüyor. 

Asist Analiz'de yer alan habere göre; geçtiğimiz sezonlar orta sahasını John Obi Mikel, Jose Sosa ve Badou Ndiaye önemli isimlere emanet eden Fırtına, bu oyuncular kadar kaliteli bir futbolcuyla dirsek temas haline geldi. 

Fırtına, Ramires ile görüşüyor

Manajerler tarafından önerilen eski Chelsea'li Ramires ile görüşen ve önemli yol kat eden Trabzonspor yönetiminin devre arasında Brezilyalı yıldıza bordo-mavili formayı giydirmesi neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İmzaya kaldı

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki yıldız, Abdullah Avcı'nın da onayından geçti... İş imzaya kaldı...

Ramires kimdir?

Kariyeri başarılarla dolu olan Ramires, 27 Kasım 2020 tarihi itibarıyla serbest oyuncu statüsüne geçti. Cruzeiro'daki performansıyla dikkatkeri üzerine çeken Brezilyalı oyuncu, şöhret basamaklarını Benfica'da tırmanmaya başladı. 1 sezonda; Portekiz Lig'ni ve Portekiz Kupası'nı kazanan 33 yaşındaki oyuncu, 2010'da 22 milyon Euro'ya Chelsea'nin yolunu tuttu.

Ada ekibinde 6 sene geçiren Ramires, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 Premier Lig, 1 FA Cup, 1 Lig Kupası şampiyonluğu yaşayan Sambacı, 2016'da Çin ekibi JS Suning'e 28 milyon Euro karşılığında transfer oldu. 3 yıllık Çin mecerasına 2019'da ara veren Ramires, ülkesinin köklü ekiplerinden Palmeiras'a dönüş yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler