Avcı Timsah'ın izinde

01.05.2018 - 08:36 | Son Güncellenme: 01.05.2018 - 08:36

Galatasaray’ın ardında adeta pusuda bekleyen Başakşehir’in şampiyonluk yürüyüşü akıllara 2010 sezonunu getiriyor. 5. şampiyon Bursa da aynı Başakşehir gibi 31. haftayı liderin 1 puan gerisinde bitirip tarih yazmıştı.

Son yılların flaş takımı Başakşehir şampiyonluk yolunda takibini sürdürüyor. Süper Lig’de 31. hafta sonunda oluşan tablo 2010’daki Bursaspor’u hatırlatıyor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde Türk futboluna altın harflerle büyük başarı öyküsü kazıyan, 5. şampiyon olan Bursaspor da aynı o unutulmaz sezonun 31. haftasını o dönemin lideri Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde bitirmişti.

Timsah lig bittiğinde ise ipi göüğüsleyen taraf olmuştu. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı 2010’da Bursa 8. kez lider olarak şampiyonluğu ulaşmıştı. Osmanlı engelini kayıpsız atlatarak Galatasaray’ı 1 puan geriden takip eden Abdullah Avcı da aynı Bursa’nın gerçekleştirdiği mucizenin izinden gidiyor.


Evinde yenilmiyor 


İstanbul ekibinin başarılı hocası bu sezon evinde yalnızca bir kez kaybetti. Bu hafta ligin bir diğer flaş ekibi Sivasspor’u ağırlayacak olan Turuncu-Lacivertliler, Sivas engelini de kayıpsız geçerek son iki haftaya da iddiasını koruyarak girmeyi amaçlıyor. Başakşehir, 33. haftada Antalya, son maçta ise Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler