Avrupa'da dev takas!

19.04.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 19.04.2020 - 21:16

Unai Emery sonrası takıma katılan ve takıma katıldığı ilk günden beri Arsenal'i eski günlerine döndürmek istediğini ifade eden Mikel Arteta, yönetime ilk ciddi transfer isteğini iletti. Arteta, salgın günlerinden önce yaptığı basın toplantısında
Arsenal orta sahasını güçlendirmek ve oyununu zenginleştirmek için yıldız bir orta saha oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu aktarmıştı. Çiçeği burnunda menajer aradığı oyuncuyu İspanya'da buldu. İspanyol menajerin, La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen 26 yaşındaki Thomas Partey'i yakın takibe aldığı ifade ediliyor. Bu transferi gerçekleşmesini isteyen menajerin, Ganalı orta saha oyuncusunu takıma katmak için Alexandre Lacazette'i feda etmeye hazırlandığı gelen haberler arasında.

"Partey için Lacazette..."

The Sun gazetesinin haberine göre son olarak Liverpool maçında Partey'i takip eden Arteta, bu maçtan sonra Ganalı oyuncunun transferi için yönetime isteğini açık bir şekilde ifade etti. Öyleki Arsenal yönetimi Pierre-Emerick Aubameyang'ın yükselen formu ve Eddie Nketiah'nın takıma iyi bir şekilde dönmesinin ardından Alexandre Lacazette'i feda etmeye hazırlandığı ve takas yoluyla Thomas Partey'i takıma katmak için ciddi bir şekilde uğraştığı gelen haberler arasında.

Öte yandan forvet arayışı içerisinde olan Atletico Madrid'in ise sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Edinson Cavani için girişimlerde bulunduğu ancak transferin gerçekleşmemesi durumunda Fransız forvet Alexandre Lacazette'i takımda görmek isteyebilecekleri ifade edidli. Fransız futbolcu bu sezon Arsenal formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 29 maçta 9 gol, 3 asistlik bir performans gösterdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler