Aydın: "Kadromuzu korumak istiyoruz"

27.04.2015 - 16:59 | Son Güncellenme: 27.04.2015 - 16:59

Play-off'un kapısından dönen Kartalspor sezonu kapadı. Başkan Binali Aydın, Tokat maçında yaşananlar ve sezona dair Ajansspor'a konuştu.

Haber: Mustafa YAŞAR

2014-2015 sezonunu dün deplasmanda Tokatspor'u 4-1 mağlup ederek kapatan ve haftayı bay geçirecek olan Kartalspor'da play-off'a kalamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Beyaz Grup'ta oynadığı 36 maçta 16 galibiyet, 12 beraberlik, 8 mağlubiyet alan ve 54 puan toplayan bordo-beyazlılara TFF tarafından FIFA'nın verdiği 6 puan ceza da uygulanmıştı.

"Oyuncu kadromuzu korumak istiyoruz"
Dünkü karşılaşmayı yönetici Özbey Pekşen ile takip eden Kartalspor Başkanı Binali Aydın, Tokat'ta istenmeyen olaylar yaşadıklarını tribünde Tokatsporlu bazı yöneticilerin sahada da rakip futbolcuların şahsı ve takım oyuncularına yönelik sportmenliğe sığmayan davranışlarıyla karşılaştıklarını söyledi.

Tokatspor'u kınayan, ligde hedeflerine ulaşamadıklarına da üzüldüklerini ifade eden Aydın, "Yönetim olarak sezon boyunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bize  destek olan, inanan herkese, bana göre başarılı olmuş teknik kadro ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Acısıyla tatlısıyla bir sezonu daha geride bıraktık. Şimdiden konuşmak erken ama  kadromuzda kalmak isteyen tüm futbolcularımızla gelecek yıl da çalışmak isteriz"" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler