Aykut Kocaman: Galatasaray'ın fikstürü zor, takılabilir!

24.10.2017 - 02:53 | Son Güncellenme: 24.10.2017 - 02:53

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 0-0 sona eren Galatasaray maçının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan 52 yaşındaki teknik adam, “Maçın psikolojisi, gerginliği ve rakibin de son derece güçlü bireysel oyunculardan kurulu olması nedeniyle istediklerimizi yapamadık. Kapasitemizin yüzde 60’ını kullanabildik. Gücümüzü biraz daha yukarı çekmeliydik” dedi.

‘Beraberliğe üzüldüm’

Aykut Kocaman, karşılaşmanın ikinci yarısında takımından daha iyi bir futbol beklediğini ancak bunu yapamadıklarını belirtti. Başarılı çalıştırıcı, maç öncesi Fenerbahçe’nin farklı yenileceği yönündeki yorumlarla ilgili olarak, “Bu değerlendirmeler neye göre oluyor anlamadım. Bizim gücümüz ortada. Biz kazanmak için sahaya çıkmıştık. Beraberlik nedeniyle üzgünüm” ifadelerini kullandı.

‘8’de 8 yabalirsek...’ 

Kocaman, 0-0’lık beraberlikle birlikte artık kayıp yapma lükslerinin olmadığını söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Kredimiz kalmadı. İlk yarıda 8 maçımız var. Bunların hepsini kazanıp 24 puanı hanemize yazdırmalıyız” dedi. Aykut hoca, Galatasaray’ın ilk yarıda kalan fikstürünün zorlu olduğu yönünde değerlendirmede bulunarak, “Rakibimiz dönem dönem takılıp kayıplar yaşayabilir. Eğer ilk yarıda hedeflediğimiz gibi 8’de 8 yaparsak, sezonun ikinci bölümünde daha olgun, birbirini tanıyan, tam bir takım havasına bürünmüş bir şekilde şampiyonluk iddiamızı sonuna kadar sürdürürüz” diye konuştu. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler