Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması!

07.06.2017 - 16:35 | Son Güncellenme: 07.06.2017 - 16:35

Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması!

AJANSSPOR - Aykut Kocaman, basın toplantısı düzenleyerek Atiker Konyaspor'a veda etti.

"Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa ayrılıklar da..."

Fenerbahçe'nin başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor'a veda sözleri ise şu şekilde:

"Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa ayrılıklar da..."

"Çok alışık olduğumuz bir durum değil. Ayrılıklar pek o şekilde olmuyor maalesef. Futbol dünyası gibi vahşi bir dünyada böyle oldu. Konya Külübüne ve Konya halkına çok çok teşekkür ediyorum. Ülke genel anlamda zorluklar geçirirken bu tür davranışlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Birleşmeler ne kadar zor oluyorsa ayrılıklar da o kadar anlamlı olmalı diye düşünüyorum."

Kulüp başkanı Ahmet Şan, bugüne kadar Konyaspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı Aykut Kocaman'a teşekkür etti.

Kocaman'ın Konya'nın ve Konyaspor'un tanıtımına yaptığı katkıların göz ardı edilemeyeceğini ifade eden Şan, "Konyasporumuzun sportif başarısında ve kurumsallaşmasında verdiği katkılardan dolayı Kocaman'a en kalbi duygularla teşekkür ediyorum." dedi.

Şan, Aykut Kocaman'a bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek, Konya'nın kapısının her zaman kendisine açık olduğunu sözlerine ekledi.

Açıklamaların ardından Aykut Kocaman’a, kulüp başkanı Ahmet Şan tarafından semazen figürü eşliğinde Hazreti Mevlana'nın "Gel ne olursan ol yine gel." sözünün yazılı olduğu tablo hediye etti. 

Basın toplantısının ardından stat dışında kendisini bekleyen taraftarlarla vedalaşan Aykut Kocaman omuzlara alınarak "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" tezahüratı ve karanfillerle uğurlandı. 

Mustafa Reşit Akçay değerlendirmesi

"2,5-3 sezonluk periyodu birkaç cümleye sığdırmak çok kolay değil. Sadece sportif başarı değil. Sportif başarı bu işin görünen kısmı. Geçen sene Galatasaray ceza aldı diye Avrupa'ya gittik. Bu sene hiç kimsenin ceza almasını beklemeden Avrupa'ya gittik. Bundan önemli daha önemli olan, benim de bakışımı şekillendiren bu. Çok güzel bir antrenman sahası var. Biraz daha revize edilirse daha iyi olabilir. Bulunduğumuz yer de aynı şekilde. Bütün bunları yaparken her ne kadar ben ve ekibim aidiyet ile bu işi yapıyor olsak da mesleğimizi yapıyoruz ve kazanç elde etmemiz gerekiyor. Geldiğimizde sıkıntılar vardı ama gururla söylediğim 30'unda olan maaş 31'inde olmuyordu. En büyük kazançlardan biri buydu. Bundan sonra burada olmayacağım. Mustafa Reşit Akçay'ın Konya'ya uyacağını düşünüyorum hayırlı olsun. Mustafa Hoca'nın Avrupa'da iyi işleri var umarım devam eder."

"İstenilen ve arzu edilen başarıların..."

"Konyaspor gıpta edilen bir kulüp. İstenilen ve arzu edilen başarıların kuvvetli ekonomide olacağını düşünüyorum. Tüm Yönetim Kuruluna ve herkese tekrardan çok çok teşekkür ediyorum."

"Tüm Konyaspor'u takımıma almak isterim"

"İmkanım olsa tüm Konyaspor'u takımıma almak isterim. Daha önce de söylemiştim. Başarıda kurulmakta olan düzenin en önemli ayağının ekonomi olduğunu düşünüyorum. Hiyerarşinin bozulduğu oluyor. O zaman başarı elde etmek de kolay değil."

"Fenerbahçe'de yarım kalan işlerim vardı"

"Fenerbahçe daha resmiyet kazanmadı. Fenerbahçe eğer olursa, yarım kalan işlerim vardı. Hatta işlerimizin olduğunu düşünüyorum."

"Konyaspor'a seve seve dönerim"

"Hayatımın nereye gideceğini bilmiyorum ama seve seve bu işi yapabilecceğim yerlerden bir tanesi. Şahsıma yapılan saldırılara rağmen güzellikleri daha çok öne çıkmış bir dönem yaşadık. Beni hevesle buraya getiren yaşadığımız güzelliklerdi. Her zaman dileğim şu, bana o günler gibi ihtiyaç olmasın. Başakşehir'in 120. dakikasında dahi heyecanlıydım. Derin izler bıraktı. Şehir gerçekten çok istiyordu maçı. Oyuncular da bu şehrin isteğine uygun davrandılar. Birincisi Beşiktaş kupa maçı son olan da Başakşehir kupa maçı. Burada güzel bir dönemi tamamladık gibi görünüyor ama umarım başka bir seviye olur."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler