Aykut Kocaman'ın transfer listesi ortaya çıktı!

11.06.2017 - 14:08 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 14:08

Aykut Kocaman'ın transfer listesi ortaya çıktı!
Fenerbahçe'de önümüzdeki dönemde takımın başına geçecek olan teknik direktör Aykut Kocaman da resmi imzayı daha atmamasına rağmen kolları sıvadı ve birbiri ardına radikal kararlar alıyor. 
 
Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Yapılacak transferler konusunda yönetimle sürekli olarak temasta olan tecrübeli çalıştırıcı, gidecek ve kalacak oyuncular konusunda da önemli kararlar aldı. 
Kocaman yeni sezonda Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch’u kesinlikle takımda düşünmediğini ifade ederek kendilerine takım bulmalarını istedi. 
Yönetimin de onay vermesiyle birlikte üç futbolcuya da bu durum iletildi. 
Bunun yanı sıra Fenerbahçe’de birçok oyuncu da ipin ucunda... 
Tam 6 isim teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararına göre ya kalacaklar ya da gönderilecekler.
TAKASTA KULLANILABİLİRLER 
Aykut Kocaman’ın yanı sıra yönetimin de yeni sezonda takımda düşünmediği bazı isimler var. 
 
Ancak bu oyunculara, “Kendinize kulüp bulun” denmesine rağmen kesin olarak gözden çıkarılmış değiller.
Sadece teklif gelmesi halinde gönderilmelerine onay verilecek. Gelmezse de bir şekilde takıma yapılacak yeni transferler için takasta kullanılacaklar.
İşte o isimler...
Ozan Tufan
Aatif Chahechouhe
Alper Potuk
Volkan Şen 
İsmail Köybaşı
Jose Fernandao
SIMON KJAER ŞOKU: "AYRILMAK İSTİYORUM"
Bu arada Milan’ın cazip teklifini kabul eden savunmanın önemli yıldızı Simon Kjaer, Fenerbahçe ile yollarını ayırmak için gün sayıyor... 
Sarı-Lacivertliler’in Lille’den 7 milyon 650 bin Euro bonservis bedeliyle aldığı Danimarkalı stoper, Fenerbahçe’de yıllık 3.2 milyon Euro kazanıyordu.
Ancak bir türlü istediği ortamı bulamayan Kjaer, ailesinin de Türkiye’den ayrılmak istemesi nedeniyle teklifleri değerlendirmeye başladı.
Eşinin de bu konuda ısrarcı olması nedeniyle yıldız oyuncu İtalya’ya gitmek istiyor. Milan da Kjaer’i kadrosuna katmak için kesenin ağzını açmış durumda. 
Fenerbahçe yönetimi 12 milyon Euro bonservis bedeli isterken, İtalyan kulübü en son 8 milyon Euro’ya çıktı. 
ORTA NOKTA BULUNACAK İki kulüp arasında pazarlıklar kıran kırana sürerken, Simon Kjaer de Fenerbahçe yönetimine başvurarak transferinde kolaylık gösterilmesini istedi. 
Danimarkalı yıldız, yöneticilerle yaptığı konuşmada, “Takımdan ayrılmak istiyorum. Bana kolaylık gösterin” dedi. 

Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe ile Milan’ın ortak bir noktada buluşarak 10 milyon Euro’ya transferin sonlandırması bekleniyor. (HT Spor)

Senin için hazırladığımız haberler