Ajansspor

Ayla Aksu birinci, Cem İlkel ikinci oldu

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından İzmir'de düzenlenen 10 bin dolarlı ödüllü turnuvada kadınlarda Ayla Aksu birinci olurken, erkeklerde Cem İlkel ikinciliği elde etti.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 29 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Ayla Aksu birinci, Cem İlkel ikinci oldu
Ayla Aksu birinci, Cem İlkel ikinci oldu

Ayla Aksu birinci, Cem İlkel ikinci oldu

Örnekköy'deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi'ndeki organizasyonda kadınlar finalinde İsrailli Keren Shlomo ile karşılaşan bir numaralı seri başı Ayla Aksu, ilk seti 6-2 kaybetmesine rağmen diğer setleri 6-4 ve 7-6 kazanarak müsabakadan 2-1 galip ayrıldı ve birinciliğe ulaştı.

Çiftlerde de mücadele eden Ayla Aksu, Özbek Arina Folts'la finalde Alman Nora Niedmers-Julia Wachaczyk ikilisine 2-0 yenilerek ikincilikte kaldı.

Erkeklerde ise turnuvanın 2 numaralı seribaşı Cem İlkel, finalde karşılaştığı 6 numaralı seri başı Fransız Benjamin Bonzi'ye 7-6 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenilerek ikinci oldu.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...