Wilfried Zaha kadroya alınmadı! Crystal Palace'ın Galatasaray'a teklifi belli oldu

09.08.2024 - 18:58 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 22:06

Galatasaray'da Wilfred Zaha, Süper Lig'de oynanacak Hatayspor maçının kadrosuna alınmadı. Crystal Palace'ın yaptığı transfer teklifi belli oldu. Detaylar.

Wilfried Zaha kadroya alınmadı! Crystal Palace'ın Galatasaray'a teklifi belli oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in açılış maçında bugün evinde Hatayspor'u konuk edecek son şampiyon Galatasaray'da maç önü önemli bir gelişme yaşandı.

Galatasaray'da Wilfred Zaha kadroya alınmadı!

Galatasaray'ın 18 kişilik maç kadrosunda Fildişi Sahilli kanat oyuncusu Wilfred Zaha'nın yer almıyor olması dikkat çekti.

Galatasaraylı yıldız transfer görüşmelerinde ilerledi!

Nevzat Dindar'ın haberine göre 31 yaşındaki oyuncu takımdan ayrılma yolunda transfer görüşmelerini ilerlettiği için açılış karşılaşmasının kadrosunda kendine yer bulamadı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, Zaha'yı hedef göstermişti! Transfer görüşmeleri...
Habere Git

Cim Bom'lu yıldızın rotası Premier League oluyor

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile sözleşme imzalayan başarılı kanat oyuncusunun adı eski takımı Crystal Palace ve West Ham United ile anılıyor.

Crystal Palace'ın teklifi ortaya çıktı!

Crsytal Palace, Wilfried Zaha için 9 milyon Euro kiralama bedeli önerdi. Transfer gerçekleşirse Sarı-Kırmızılı takım kasasına 9 milyon Euro koyacak. Zaha'nın maaşı ise Galatasaray tarafından ödenecek.

Buruk: "Zaha Premier Lig'de oynamaya sıcak bakıyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç öncesi yaptığı konuşmada Zaha'nın neden kadroda yer almadığını şu sözlerle açıkladı: "Zaha, Premier Lig'de oynamaya sıcak bakan bir oyuncumuz. Bu tür durumlarda oyuncu bazen kendini riske etmek istemiyor. Birlikte konuşup kadroda olmamasına karar verdik"

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da şoke eden Icardi gelişmesi! Serbest kalabilir...
Habere Git

Süper Kupa'ya damga vuran Buruk-Zaha anlaşmazlığı...

Cim Bom'un ezeli rakibi Beşiktaş'a 5-0 mağlup olduğu maçta 75. dakikada oyuna dahil olan Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un verdiği talimatları saha içine yanlış aktarmıştı. Maç sonunda Okan Buruk bu durumu basın toplantısında açıklarken, geçtiğimiz günlerde de yaptığı açıklamada oyuncu ile olayın ardından konuştuğunu belirtti.

Galatasaray forması ile 41 maça çıktı

Sarı-Kırmızılı forma ile geçen sezon tüm kulvarlarda 41 maça çıkan Wilfred Zaha; 10 gol, 5 asistlik bir performans sergiledi.


Senin için hazırladığımız haberler