Babel 13 hafta sonra sahnede

10.04.2021 - 20:34 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 20:48

Fatih Karagümrük karşısında yenik duruma düşen Galatasaray’a yenilen golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Ryan Babel hayat verdi.

Babel 13 hafta sonra sahnede

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 34. Haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk ederken, beraberlik golünü Ryan Babel ile buldu. Sarı kırmızılılarda Mostafa Mohammed ve Radamel Falcao gibi gol ayakları dururken, Hollandalı oyuncu sahne aldı.

60. dakikada ‘belalısı’ Ndao’nun golüyle yenik duruma düşen Cimbom’un cevabı gecikmedi. Sadece 2 dakika sonra Gedson Fernandes, ceza sahası dışında kazandığı topu Babel'le buluşturdu. Tecrübeli futbolcu da attığı çalımdan sonra topu ağlara gönderdi.

Son golünü 24 Ocak'ta atmıştı

Böylece takımının şoku çabuk atlatmasını ve maça yeniden tutunmasını sağlayan Babel, son olarak 24 Ocak 2021 tarihinde deplasmanda oynanan 21. haftadaki Yeni Malatyaspor maçında fileleri havalandırmış ve takımına 1-0’lık galibiyeti getirmişti. 

Bu sezon 4. golü

Bu sezon Süper Lig’de 25 maçta forma giyen 34 yaşındaki yıldız böylece 4. golüne ulaştı. Babel ayrıca sarı kırmızılı takıma ligde 5 asistle katlıda bulundu. 

Göztepe maçında cezalı

Öte yandan Ryan Babel karşılaşmanın son dakikalarında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Süper Lig'in 35. haftasındaki Göztepe deplasmanında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler