Babel’den transfer gündemindeki sol beke çağrı: Come to Galatasaray

17.07.2021 - 00:37 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 00:47

Sol bek transferi için arayışını sürdüren Galatasaray’da Ryan Babel de devreye girdi ve vatandaşı Patrick van Aanholt’a “Come to Galatasaray” dedi.

Babel’den transfer gündemindeki sol beke çağrı: Come to Galatasaray

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da yeni sezon öncesi sol bek arayışları devam ediyor. Marcelo Saracchi’nin takımdan ayrılmasının ardından bu bölgeye takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar çok sayıda yabancı futbolcuyu gündemine aldı.

Babel'den vatandaşına Galatasaray daveti

Cimbom’un sol bek adaylarından biri de Patrick van Aanholt. Hollandalı futbolcunun transferi için vatandaşı Ryan Babel de devreye girdi. Sarı-kırmızılı futbolcu, Aanholt’un sosyal medya hesabından  paylaştığı tatil fotoğrafına, "Come to Galatasaray yazdı.

van Aanholt'un bonservisi elinde

Bu durum sarı-kırmızılı taraftarların büyük beğenisini topladı. Sezon sonunda Premier Lig ekibi Crystal Palace ile yollarını ayıran Patrick van Aanholt, serbest statüde yer alıyor. 30 yaşındaki futbolcu EURO 2020’de Hollanda Milli Takımı ile mücadele vermişti.

Galatasaray Alioski ile anlaşamadı

Öte yandan sol bek için en güçlü adaylar arasında gösterilen Ezgjan Alioski ile anlaşamayan Galatasaray’da van Aanholt ön plana çıkan isim oldu. Sarı-kırmızılı yönetimin Hollandalı futbolcu konusunda temaslarını yoğunlaştırması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler