Bahar Çağlar şampiyonda kaldı!

22.08.2017 - 16:43 | Son Güncellenme: 22.08.2017 - 16:43

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), takım kaptanı Bahar Çağlar ile sözleşmesini yenilenirken, 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığı duyuruldu.



Milli oyuncu, bu sezon Türkiye Ligi’nde 8.3 sayı ve 5.9 ribaund ortalamalarıyla oynarken, FIBA Kadınlar EuroCup’da ise 7.9 sayı ve 4.3 ribaund istatistikleriyle mücadele etti.

Yakın Doğu Üniversitesi’nin 2016-2017 sezonunda Türkiye Kupası, FIBA Kadınlar EuroCup ve Türkiye Süper Ligi kupalarını kazanmasında büyük pay sahibi olan 1.90 boyundaki kaptan Bahar Çağlar’ın kariyerinde Eurolauge şampiyonluğu da bulunuyor.

Çağlar: “ Başarılı İşler Yapmaya Devam Edeceğiz…”
Sözleşmesini yenilenmesinin ardından açıklamalarda bulunan Bahar Çağlar, başarılı ve 3 kupalı bir sezonun ardından Yakın Doğu Üniversitesi ile sözleşme yenilemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, tek amaçlarının yeni sezonda da “kazanmaya devam etmek” olduğunu söyledi.

Geçen sezon Yakın Doğu Üniversitesi’nde ilk sezonunu geçirdiğini anımsatan Bahar Çağlar, “Bir sene daha Şampiyon Yakın Doğu Üniversitesi takımında yer alacağım için mutlu ve heyecanlıyım. Bu sezon daha zorlu ve heyecanlı maçlar bizi bekliyor. Bu sezon takıma katılan arkadaşlarımız ile takım kimyamızı sağlayıp hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Kahvecioğlu“Bahar Çağlar ile yola devam edecek olmaktan dolayı mutluyuz”
Bahar Çağlar’ın sözleşmesine imza attığı törende hazır bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı yöneticilerinden Hulki Kahvecioğlu’da, başarılı oyuncunun karakteri ve tecrübesi ile çok güzel bir kaptanlık görevi yürüttüğünü belirtti.

Bahar Çağlar’ın takımda ortaya çıkan güzel oluşuma önemli derecede katkısı olduğunu ifade eden Kahvecioğlu, “Türk kadın basketbolunun simge isimlerinden ve en yetenekli oyuncularından biri olan evladımız geçtiğimiz sezonda kulübümüzün elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olmuştur. Başarılı performanslarıyla geçen sezona damga vuran kapatanımız ile yola devam edecek olmaktan dolayı mutluyuz. Kariyeri ve yetenekleri tartışılmaz bir oyuncu. Kişiliği ile de herkesin sevgisini kazanan Bahar Çağlar’ın bu sezonda da takım arkadaşları ile birlikte yeni başarılara imza atacağına ve bizleri gururlandıran performanslar sergileyeceğine inanıyoruz.” dedi.

Basketball.com.tr

Senin için hazırladığımız haberler