Bahçeşehir Koleji, Mustafa Baki Görür ile anlaştıklarını açıkladı

03.07.2018 - 21:05 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 00:05

Bahçeşehir Koleji, geçen sezon Bursaspor Durmazlar forması giyen uzun forvet pozisyonunda oynayan Mustafa Baki Görür ile anlaştıklarını açıkladı.

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig takımlarından Bahçeşehir Koleji transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Hakan Yapar ve Yiğitcan Turna'yı kadroda tutan Bahçeşehir Koleji, geçen sezon Bursaspor Durmazlar forması giyen uzun forvet pozisyonunda oynayan Mustafa Baki Görür ile anlaştıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Mustafa Baki Görür, "Tüm inancım ve gücümle bu sezon Red Dragons için mücadele edeceğim. Merhaba Büyük Bahçeşehir Ailesi." ifadelerini kullandı.

Bu transferin ardından Bahçeşehir Koleji, geçen sezon Akhisar Belediye forması giyen Cenk Şekeroğlu'nu da kadrosuna kattığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Cenk, "Bu sezon yollarımızın birleştiği Bahçeşehir Koleji için mücadele edecek ve formasını taşıyacak olmaktan gururluyum, heyecanlayım. Merhaba Büyük Bahçeşehir Ailesi." açıklaması yaptı.

(AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler