Beşiktaş'ta Zaynutdinov sakatlantı, Rebic cezalı duruma düştü! Ghezzal...

İsa Kethüda
12.11.2023 - 17:04 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 18:16

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir ile sahasında karşılaşan Beşiktaş'ta Ante Rebic cezalı duruma düştü. Bakhtiyor Zaynutdinov ve Ghezzal ise sakatlandı.

Beşiktaş'ta Zaynutdinov sakatlantı, Rebic cezalı duruma düştü! Ghezzal...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile RAMS Başakşehir, Tüpraş Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Zaynutdinov hastanelik oldu

Siyah-Beyazlı takımda Bakhtiyor Zaynutdinov, Başakşehir ile oynanan karşılaşmasının 41. dakikasında Jerome Opoku'nun müdahalesi sonrası gözüne darbe aldı ve yerde kaldı. Beşiktaş'ta futbolcular ve teknik ekip maçın hakemi Arda Kardeşler'e sarı kart için uzun bir süre itiraz etse de hakem sarı kartı bulunan Opoku'ya kart göstermedi ve faulü Başakşehir'e verdi. Kazak yıldız da gözüne aldığı darbe sonrası oyuna devam edemedi ve yerini 41. dakikada Rachid Ghezzal’a bıraktı. 

Yayıncı kuruluşta yer alan bilgilere göre; gözüne darbe alan Bakhtiyor Zaynutdinov hastaneye kaldırıldı.

Beşiktaş: "Yorumsuz"

Beşiktaş Kulübü de, sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Bakhtiyor Zaynutdinov ile ilgili sosyal medya hesabından, "Yorumsuz" paylaşımını yaptı.

Ghezzal ve Salih Uçan ikinci yarıya çıkamadı

Beşiktaş'ta 41. dakikada Bakhtiyor Zaynutdinov'un yerine oyuna giren Rachid Ghezzal, sakatlığı sebebiyle devre arasında oyundan çıktı. Cezayierli oyuncunun yerine Onur Bulut oyuna dahil oldu. Ayrıca Salih Uçan'ın da sakatlandığı ve bu yüzden ikinci yarıya çıkmadığı belirtildi.

Rebic cezalı duruma düştü

Beşiktaş'ta Ante Rebic, mücadelenin 45. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Hırvat yıldız Samsunspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Bahtiyar Zaynutdinov: "Sarı kart yok. Yorum yok"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bahtiyar Zaynutdinov, "Sarı kart yok. Yorum yok" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler