Ajansspor

Balıkesirspor'da 1145 üyeden 19'u geldi, kongre ertelendi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Son dakika spor haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da olağanüstü kongre ertelendi. Balıkesirspor'un kongresine 1145 üyeden 19 üye katıldı.

Haberin Kaynağı:
AA
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 33 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Balıkesirspor'da olağanüstü kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Balıkesirspor'un olağanüstü kongresi için Avlu Kongre Merkezi Büyük Kongre Salonu'na, kulübe kayıtlı 1145 üyeden sadece 19'u geldi.

Yeterli üye sayısına ulaşılamayınca tutanak tutuldu ve kongrenin, çoğunluk şartı aranmadan 25 Haziran Cuma günü saat 18.00'de yapılmasına karar verildi. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Ümit Arslan, yaptığı konuşmada, "Cuma günü, çoğunluğa bakılmaksızın başkan adaylarıyla mücadele olacak. Balıkesirspor için hayırlısı olsun. Aday olan Özgür Yılmaz kardeşimizi de tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan kısa süre önce adaylığını açıklayan Özgür Yılmaz da ekibiyle salona geldi. Yılmaz, listeye imza atarak salondan ayrıldı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...