Balıkesirspor'da Zeefuik katkısı

03.09.2015 - 15:30 | Son Güncellenme: 03.09.2015 - 15:30

PTT 1. Lig'de ilk 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan toplayan Balıkesirspor'un yeni transferi Genera Zeelfuik gösterdiği performansla taraftarın beğenisini topladı.

Sezon başında Hollanda'nın Groningen takımından transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu 3 karşılaşmada 2 gol atmayı başardı. Kırmızı beyazlıların Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor ile oynadığı maçlarda ağları havalandıran Surinam asıllı Hollandalı golcünün transfer edildiğinde eleştirildiğini hatırlatan Başkan Tuna Aktürk, "Zeelfuik bize geldiğinde fazla kilolu olduğu ve gol dahi atamayacağı söylendi. Şimdi ise yaptıkları ortada. İsabetli bir transfer yaptık" dedi.

Balıkesirspor'un 1 sezon sonra takıma döndürdüğü Kwame Karikari ise henüz siftah yapamadı. PTT 1'inci Lig'de 2013-14 sezonunda şampiyon olan Balıkesirspor'da 23 maçta 11 gol atan Ganalı futbolcu ilk 3 haftayı gol atamadan geçirdi. Öte yandan Balıkesirspor'un 29 Haziran'da başlayan yaz futbol okulu bugün düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Alihikmetpaşa Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de katıldı. Minik futbolcuları kutlayıp, sertifikalarını sunan Sözeri, velilere de seslendi. Sözeri," Çocuklarınızı futbol okuluna gönderip, spora başlatmakla çok iyi bir karar vermişsiniz, hepinizi kutlarım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler