Balotelli ile Montella saha içinde kavga etti!

27.08.2022 - 23:46 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 00:29

Adana Demirspor, Süper Lig'in 4. haftasında Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ettiği maçın hemen ardından Mario Balotelli ile teknik direktör Motella, saha içinde kavga etti. İşte detaylar...

Balotelli ile Montella saha içinde kavga etti!

AJANSSPOR HABER

Ümraniyespor maçının son düdüğü ile birlikte Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, sinirli bir şekilde Balotelli'nin üzerine gitti. Diğer futbolcular araya girdi. Balotelli ise arkasını dönerek takım arkadaşları ile diğer tarafa doğru yürüdü. İşte detaylar...

Son pozisyon çıldırttı

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Balotelli, karşılaşmanın son dakikasında rakibinin üstünden aşırtarak çalım denemesi Adana Demirspor kalesinde zor anlar yaşattı. Teknik direktör Vincenzo  Montella, maç biter bitmez orta sahaya giderek Balotelli'yi uyardı. Bu uyarıya sinirlenen Balotell, teknik direktörün üstüne yürüdü ve iki ismi oyuncular araya girerek kavga etmesini engelledi.

Mancini ile kavga etti

Los Angeles Galaxy ile Manchester City arasında oynanan hazırlık maçında topun üstünde dönerek topukla vurup net bir golü kaçıran Balotelli; Edin Dzeko ve Roberto Mancini'yi çıldırttı. Kavgaların bitmeyen ikili arasında antrenmanda da kavga yaşandı. Mario Balotelli'nin idmanda takım arkadaşı Scott Sinclair'a sert bir müdahalede bulunmasının ardından sinirlenen teknik direktör Roberto Mancini, italyan futbolcunun üzerine yürüdü. İkili arasında çıkan kavgada son anda oyuncular araya girerek olayın sıcaklığını azalttı.

İdmandan kovuldu

Inter'de oynadığı dönemde Kazan deplasmanı giden Inter'de Jose Mourinho'nun "Tek forvetimsin, sarı kartın var, sakın kart görme" uyarısını dikkat almayan Balotelli, ikinci yarının hemen başında kırmızı kart görerek teknik direktörü saha kenarında adete çıldırttı. 

Serie A ekiplerinden Brescia da forma giydiği dönemde ise disiplinsiz davranışları sebebiyle idmandan kovuldu.

Senin için hazırladığımız haberler